Maailman seksikkäin mies meni naimisiin – häät portugalilaisen kaunottaren kanssa

Paljon yksityisyyttään julkisuudelta varjeleva pari meni yllättäen naimisiin – Marvel-tähti Chris Evans, 42, meni naimisiin portugalilaisen näyttelijän Alba Baptistanin, 26 kanssa. Pariskunta solmi avioliiton täysin yllättäen, luvassa on vielä toinenkin hääjuhla.

Median mukaan kaksikko oli solminut avioliiton viikonloppuna kotonaan Bostonissa, intiimiksi ja pienimuotoiseksi kutsuttuun seremoniaan osallistuivat oikeastaan vain lähimmät sukulaiset sekä ystävät. Pariskunta oli myös julkisuuteen tulleen tiedon mukaan vaatinut häävieraita kirjoittamaan salassapitosopimuksen ja heiltä oli takavarikoitu puhelimet talteen seremonian ajaksi.

Wallu Valpio meni naimisiin – lue lisää tästä

Chris Evans on tunnettu muun muassa Marvelin Captain America-hahmon näyttelijänä. Häihin ovat ilmeisesti osallistuneet useat hänen näyttelijäkollegat. Vieraiden joukkoon kuuluivat esimerkiksi Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth ja Jeremy Renner sekä näyttelijä-pariskunnan John Krasinskin ja Emily Bluntin kerrotaan osallistuneen parin häihin.

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan parin häihin liittyvä intoilu ei kuitenkaan vielä lopu tähän, sillä heidän kerrotaan suunnittelevan toisia hääjuhlia Alban synnyinmaassa eli Portugalissa. Heidän tarkoituksensa on järjestää vielä toinen hääjuhla niille morsiamen perheenjäsenille, jotka eivät päässeet tulemaan paikalle kaksikon amerikkalaisiin häihin.

– Joskus tällä viikolla, uskon. Sitten he lähtevät Portugalista häämatkalle, kertoi medialle yksi sisäpiiriläinen.

Pariskunnan yllätyksellinen uutinen yllätti monet, sillä kaksikko on ollut parisuhteestaan todella vaiennut julkisuuteen. Tammikuussa Chris kuitenkin vahvisti parisuhteen, kun hän julkaisi sosiaaliseen mediaan videon, jossa molemmat pelottelivat toisiaan leikkisästi. Julkaisun kuvatekstiin hän oli kirjoittanut katsovansa taaksepäin vuotta 2022, lisäksi hän oli lisännyt kuvatekstiin kolme tulisen punaista sydän-emojia.

Ensimmäistä kertaa kaksikon välisestä parisuhteesta saatiin vihjeitä marraskuussa, jolloin julkisuudessa ilmeni, että kaksikko oli ehtinyt tapailla toisiaan jo yli vuoden ajan ja että suhde on oikeasti vakava.

– He ovat rakastuneita ja Chris ei ole koskaan ollut onnellisempi. Hänen perheensä ja ystävänsä rakastavat Albaa, toistaiseksi salassa pysynyt lähde kertoi julkisuuteen.

Marvel-elokuvista tuttu tähti Chris omistaa innokkaan fanijoukon, joka ei ole päivittäin suhtautunut kaksikon seurusteluun iloisesti. Sosiaalinen media täyttyi todella nopeasti häihin liittyvän uutisen jälkeen monien fanien pettyneistä reaktioista.

– Näin juuri, että joku kertoi Chris Evansin menneen naimisiin. Älkää puhuko minulle, yksi fani kirjoitti.

Naimisiin 16 vuotta nuoremman kanssa – lue lisää tästä

– Chris Evans on särkenyt useita sydämiä, kirjoitti toinen fani.

Chris Evans on tunnettu Marvel-elokuvien lisäksi monista muista elokuvista kuten Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä, Ihmeneloset ja The Gray Man. Viime vuonna ulkomaalainen People-niminen lehti nimesi Chris Evansin maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Alba taas tunnetaan Warrior Nun-sarjasta.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa