Maajusseista yksi lopetti leikin kesken, keskeytti kuvaukset – Maajussille morsian

Maajussille morsian: Kaikki tarinat-ohjelmassa seurataan Veli-Mattia, Jania, Pinjaa sekä Ainoa – se antaa neljälle muulle maajussille mahdollisuuden löytää rakkauden. Ohjelman ensimmäistä kautta on voinut seurata MTV Katsomossa maanantaista 11. syyskuuta alkaen.

Tutustu kaikkiin maajusseihin – lue lisää tästä

Nyt kuitenkin on tullut eteen ihmeellinen tilanne, kun yksi maajusseista on keskeyttänyt kuvaukset ja haluaa kertoa, mitä oikein tapahtui. Maatilan emäntänä sekä erityisopettajana työskentelevä Aino päätti jättää sarjan kuvaukset kesken, kun sai käsiinsä vain viisi kirjettä.

Maajussille morsian-ohjelmassa, ja myöhemmin Maajussille morsian: Kaikki tarinat-sarjassa nähty Tarvasjoelta kotoisin oleva Aino on keskeyttänyt sarjan kuvaukset. Hän esiintyi vielä ensimmäisessä jaksossa ja tarkoitus oli olla mukana ”pääsarjan” lisäksi tälle kaudelle keksityssä sarjassa, jossa nähdään kaikkien tarinat loppuun. Sarjan jaksossa käy ilmi, ettei Aino kuitenkaan aio osallistua kaudelle eikä ole enää mukana kuvauksissa.

Aino emännöi 1500-luvulla perustettua tilaa. Tila on ollut hänen suvullaan 1890-luvulta lähtien. Kymmenen vuotta sitten tilan emännäksi tullut Aino tekee päätyötä erityisopettajana.

Juontaja Vappu Pimiä kävi myös vierailulla Ainon luona

Vappu Pimiä kertoo, ettei Aino löytänyt hänelle saapuneiden, vain viiden kirjeen joukosta ihmistä, jonka kanssa olisi voinut kuvitella tulevaisuuden yhdessä. Vappu kävi myös tapaamassa ensimmäisissä näytetyissä jaksoissa Ainoa tämän maatilalla ja he sopivat yhdessä rakkauden kesästä, myös Aino sanoo kameralle, että häneen saa edelleen ottaa yhteyttä.

– Tultiin yhteistuumin siihen lopputulokseen, että Aino jää täältä pois, Pimiä sanoo sarjassa muille maajusseille pika-deittejen alkaessa.

Aino kertoo nyt myös julkisuuteen päätöksestään ja sen taustoista, tämän mukaan päätöksen taustalla olivat hänen saamansa kirjeet. Tämän mukaan päätös oli täysin oikea. Hän kuitenkin löysi ohjelmasta ystäviä, vaikkei ollut siinä mukana kuin vain hetken.

– Olin koko ajan ajatellut, etten saa mitään kirjevyöryä, ja sitten kun siinä kävi siten, niin ajattelin, että tämä meni juuri niin kuin ajattelinkin, Aino kertoo.

– Minun osaltani reissu tyssäsi lyhyeen. Kirjepino oli sen verran matala ja kirjeiden sisältö sellaista, etten sitten lopulta tavannut yhtäkään heistä – en käynyt edes treffeillä, hän jatkaa.

Aino etsii yhä kumppania ja hänen tilallaan vieraillaan uudessa Maajussille morsian -sarjassa, kun juontaja Vappu kävi katsomassa, mitä Ainolle oikein kuuluu. Syyskuun alussa Maajussille morsian -sarjassa nähtiin, miten Aino luki hänelle lähetetyt kirjeet, hän suhtautui viiteen saamaansa kirjeeseen positiivisesti, vaikka vähän kuitenkin lopulta harmitti.

– Itse asiassa ihan kiva määrä. Tietysti se sisältöhän ratkaisee, Aino totesi televisiossa nähdyssä jaksossa.

Lue lisää Ainon kommenteista tästä

– Minä olin kyllä ihan tyytyväinen viiteen kirjeeseen. Ihanaa, että minulle kirjoitettiin. Olen tosi kiitollinen jokaisesta kirjeestä, hän kertoi.

Aino ei siis kerennyt käymään yksilläkään treffeillä, kesken jättäminen oli ollut kova päätös. Hän etsii siis edelleen kumppania ja toivookin tämän olevan vakaa, aikuinen ja turvallinen. Hänellä on päivätyö opettajana, kolme lasta ja ystäviä, eikä sanojensa mukaan tarvitse miestä välttämättä, mutta kuitenkin haluaisi löytää loppuelämän kumppanin. Vapun käydessä tilalla, Aino kertoo nauraen, että mielummin ennen vanhainkotia se mies löytyisi, ettei ihan sinne asti tarvitse odottaa.

Maajussille morsian-sarjan rinnalle rakennettiin täksi kaudeksi toinen ohjelma, Maajussille morsian: Kaikki tarinat. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa. Katso kaikki suoratoistopalveluiden ohjelmatiedot Telkusta.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa