Matti ja Teppo peruivat taas keikkansa, syy sairastuminen

Iskelmäduo Matti ja Teppo ovat keikkailleet duona 1960-luvulta alkaen – nyt alkaa kuitenkin ikä painaa, sairastumisia tulee ja keikat peruuntuvat. Asiasta ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa.

– Pahoittelemme, yhtye tiedottaa Facebookissa.

Veljekset sekä iskelmää laulavana duona tunnetut Matti ja Teppo peruvat keikkansa toistamiseen – syynä sairastuminen. Keikka olisi ollut perjantaina 8. syyskuuta Akuliinan aukiolla, Jämsässä. Keikan peruuntumisesta sairastapauksen vuoksi ilmoitettiin yhtyeen Facebook-sivuilla.

Keikkoja peruttu jo aikaisemmin – lue tästä

Seitsemänkymppisten vauhtiveljesten piti esiintyä perjantaina Hartolassa

Kyseessä on jo toinen keikan peruminen lyhyen ajan sisään, sillä viime viikonloppuna Matti, 74, ja Teppo Ruohonen, 75, joutuivat jättämään keikat Hartolassa ja Saarijärvellä väliin sairastumisen takia. Matin ja Tepon keikkakalenteriin ei ole toistaiseksi merkitty enää lainkaan tulevia keikkoja.

– Joudumme valitettavasti perumaan viikonlopun keikat Hartolassa Krouvin lavalla sekä Saarijärvellä Kukonhiekassa sairastumisen vuoksi, Matin ja Tepon Facebook-sivulla ilmoitetaan.

Heitä ei tavoitettu kumpaakaan kommentoimaan keikkojen peruuntumista.

Supliikki kaksikko on kiertänyt lavoja jo vuodesta 1969, eli seitsemällä vuosikymmenellä. 80-luku oli veljesten kulta-aikaa, mutta kansansuosio on kestänyt koko uran.

Ikivihreä iskelmäduo tunnetaan mm. kappaleista Mä joka päivä töitä teen, Kaiken takana on nainen, Kissankultaa ja Näitä polkuja tallaan.

Matti ja Teppo julkaisivat Ollaan kuin ennen -albumin kesäkuussa. Veljesten nettisivuilla kerrotaan levyn sisältävän ”nuorekkaalla otteella tehtyä Matti ja Teppo -musaa”. Mukana on muun muassa Vauhti kiihtyy -kappaleen uusi tekno-versio.

Matti ja Teppo – Ensimmäinen

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa