Meghan Markle on varpaillaan, ex-aviomies suunnittelee julmaa paljastuksia sisältävää kirjaa

Meghan Markle, 42, oli naimisissa Trevor Engelsonin, 46, kanssa vuosina 2011-2013 – nyt ex-aviomies Trevor on kirjoittamassa kirjaa täynnä julmia paljastuksia ja Meghan on varpaillaan. Meghan ei ole erityisemmin ikinä tuonut julkisuuteen aiempaa avioliittoaan elokuvatuottajan kanssa, mutta nyt kaikki muuttuu – Trevor tuo pariskunnan liitosta julki kaiken.

Paljastuksia täynnä olevan kirjan tarkoitus on siis tuoda kaikki julki Meghanin ja Trevorin avioliitosta – Meghan on varpaillaan tulevasta kirjasta. Erityisesti kirjassa halutaan tuoda ilmi julkisuuteen millainen Meghan ”oikeasti on” suljettujen ovien takana.

Uusi tontti Meghanille – lue lisää tästä

Meghan ja Trevor olivat naimisissa vuosia 2011–2013 ja he päätyivät eroamaan ”sovittamattomien erimielisyyksien takia”. Kuninkaallisista kirjoittanut Neil Sean on sitä mieltä, että Meghan on varpaillaan siksi, että Trevorilla on ensikertainen kokemus Meghanin kanssa olosta.

Aiemmin julkisuudessa on uutisoitu, että herttuatar Meghan suunnittelee taas omaa uraansa. Keväällä hän kirjoitti sopimuksen huippuluokan Hollywood-agenttitoimisto William Morris Endeavorin (WME) kanssa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Meghanin suunnitelmista ei ole kuitenkaan kuulunut. Elokuussa uutisoitiin, että Meghanin uskotaan palaavan takaisin näyttelijäksi. Sisäpiirissä olevat lähteet uskovat, että Trevorin mahdolliset paljastukset saattavat koitua herttuattaren uran, ehkä jopa avioliiton kohtaloksi.

Sittenkin naimisissa kolme kertaa – lue lisää tästä

– Monet agentit ovat tarjonneet Trevorille suuria tarjouksia ja rahoja, kun Meghan oli maineensa huipulla. Luulen, että hän arvioi ja tarkastelee kaikkia vaihtoehtoja tarkkaan, Neil Sean sanoo.

Meghan ja Harry menivät naimisiin vuonna 2018

Meghan ja Trevor tapasivat vuonna 2004, he seurustelivat seitsemän vuotta ennen kuin he menivät naimisiin vuonna 2011 Jamaikalla. Pariskunnan avioliitto koki kuitenkin kolauksen, kun Meghan sai pääroolin Pukumiehet-hittisarjasta. Meghan vietti suurimman osan ajastaan ​​Torontossa, kun taas Trevor jäi Los Angelesiin. Hieman yli kaksi vuotta häiden jälkeen Meghan haki avioeroa yksin.

NHL-valmentajaa syytetään rajuilla tavoilla – lue lisää tästä

Sean uskoo, että paljastuskirja kertoisi totuuden etenkin siitä, kuinka kunnianhimoinen ja urakeskeinen ihminen Meghan on. Vuonna 2016 julkisuuteen paljastui, että Meghan seurustelee prinssi Harryn kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018.

Trevor Engelson

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa