Minna Kuukka maistoi joulutorttujen uusinta versiota – tätä täytettä sinäkin haluat kokeilla

Joulutorttuja on totuttu syömään luumumarmeladitäytteellä, mutta viime vuosina on tullut uusia täytteisiin liittyviä trendejä. Esimerkiksi Vihreä kuula -karkit olivat uudenlaisena täytteenä niin suosittuja, että siitä on nyt tarjolla Vihreä kuula -marmeladia, joka on karkkeja kätevämpi täyte. Myös Pihlaja-karkeista on tehty marmeladiversio, joka sopii hyvin joulutorttujen täytteeksi.

Tämän joulun uusin joulutorttuihin liittyvä täytetrendi on syntynyt ja sitä kokeili myös radiojuontaja Minna Kuukka radio Novan Aamussa yhdessä juontoparinsa Kimmo Vehviläisen kanssa. Uuden torttutäytteen maistelu nähdään tässä alla olevassa upotuksessa.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Kuukka ja Vehviläinen vaikuttivat pitävän uudesta torttutäytehitistä

Radio Novan Aamussa päästään kuuntelemaan hittejä, mutta hitiksi vaikuttaa tämä uusi torttutäytekin tulleen. Vehviläisen mukaan uudenlaisella täytteellä täytetyt joulutortut ovat kuin Tanssii tähtien kanssa -finaali.

Täyte koostuu oikeastaan kahdesta ainesosasta, joita Kuukka kertoi maistelleensa tietyssä järjestyksessä. Hän kertoo videossa, että maistoi ensin puolukkahilloa ja sen jälkeen taikinaa sekä lopuksi vasta päätäytettä eli maksalaatikkoa.

Näin Kuukka valmistautui työnaloitukseen kesäloman jälkeen:

Näin Minna Kuukka valmistautuu töihin paluuseen – ”Nyt tulee nätti!”

Kuukan torttutäytteenä käytetty maksalaatikko oli rusinatonta

Kuukka ottaa videon alussa esille ainekset, joita aiotaan käyttää näissä uudenlaisissa joulutortuissa. Maksalaatikon hän kertoo olevan rusinatonta, mutta osa videon nähneistä on sitä mieltä, että tortuissa pitäisi käyttää ehdottomasti rusinallista maksalaatikon versiota.

Vielä kun olisi ollut kunnon maksalaatikkoa mihin kuuluu rusinat😉🤗

Rusinaton maksalaatikko? Ei ei ei ja ei…rusinoita mukaan ehdottomasti 😁😉😂 …Aika erikoinen yhdistelmä kyl…mut kai pitäis eka maistaa ennen kuin tuomitsee 🤭😉

on Kuukan rusinatonta vaihtoehtoa kommentoitu

Joku ehdottaa, että radion studioon perustettaisiin koekeittiö:

”Voisittekin nyt perustaa sinne koekeittiön joulun alla ja kokeilla eri versioita. Joulutorttu riisipuurolla, lihaperunasoselaatikolla, banaanilla, pikkelöidyllä sipulilla jne ja pisteyttää ne 😄”

Kaikki eivät ymmärrä tätä uutta täytettä:

”Se että sen voi tehdä, ei todellakaan tarkoita että se pitäisi tehdä. Ei,ei,ei! Maksalaatikko rusinoilla ja puolukkahillolla on hyvää, mutta MIKSI joulutorttuun?”

Sitä ei tiedä, kuinka hyviä tällaiset tortut ovat, ennen kuin niitä on itse maistanut. Tätä täytettä tullaan varmasti monissa kodeissa tai vaikka työpaikoilla (kuten Kuukka), testaamaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Minna Kuukka maistoi joulutorttujen uusinta versiota – tätä täytettä sinäkin haluat kokeilla”

Vastaa