Miss Suomi-finalisti Jenna Rintamäki aikoo voittaa kilpailun ensi vuonna

Tämän vuoden Miss Suomi-kilpailussa finalisti Jenna Rintamäki ei saanut itselleen kruunua voittajana eikä perintöprinsessan roolissa, se ei kuitenkaan lannista – kaunottarelta kova lupaus – aikoo voittaa ensi vuonna kilpailun, eikä luovuttaa unelmansa suhteen. Hammaslääketieteen kanditaatti Jenna Rintamäki, 23, ei tänä vuonna napannut itselleen Miss Suomi -kruunua. Hän vihjaakin, ettei hän ole missään nimessä luopunut unelmastaan olla tulevaisuudessa Miss Suomi.

Miss Suomi-finalisti Anni Seppänen ja ikävä sairastuminen – lue lisää

Tänä vuonna vuoden 2023 Miss Suomeksi kruunattin oikeustieteen opiskelija Paula Joukanen, 22. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Serina Suvila, 23, ja toiseksi perintöprinsessaksi Maisa Alatalo, 21. Tappiosta huolimatta Jenna iloitsee Instagramissa, miten hieno kokemus kilpailu oli. Iltalehden lukijat äänestivät Rintamäen yhdeksi suosikikseen kaikista Miss Suomi -finalisteista. Tuolloin Jenna nappasi itselleen 11 prosentin äänimäärän Iltalehden lukijoilta, mikä teki hänestä äänestyksen kolmanneksi suosituimman finalistin. Lukijat nimesivät ykkössuosikikseen 25 prosentin äämimäärällä Maisa ja toiselle sijalle yltyi 12 prosentin äänin Serina.

Miss Suomi-äänestystä manipuloitiin? Lue lisää tästä.

Rintamäki vihjaa postauksessaan, ettei häneltä mallintyöt lopu kilpailun päättymisestä huolimatta. Töitä Rintamäellä muutenkin riittää, sillä hän on myös yrittäjä ja ollut mukana kahden eri yrityksen perustamisessa. Lisäksi yrittäjällä on kansainvälinen tausta, sillä hän on asunut aikoinaan Yhdysvalloissa ja opiskelee tällä hetkellä Latviassa. Hän nimesi kansainvälisyyden yhdeksi vahvuudekseen kilpailussa.

– Tämä päivä oli yksi niistä hetkistä, joita en koskaan unohda! Olen niin innoissani siitä, että sain kurkistaa kulissien taakse Miss Suomi 2023 -finaalissa, ja se oli vain alkusoittoa upealle matkalle, hän tunnelmoi Instagram-postauksessaan.

– Tämä missimatka on avannut minulle ovia mallimaailmaan, ja antanut arvokasta kokemusta mallinurasta. Olen valmis panostamaan kovasti ja tekemään kaikkeni voittaakseni Miss Suomen ensi vuonna, hän lupaa.

Julkaisu Jennan Instagram-tililtä

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Miss Suomi-finalisti Jenna Rintamäki aikoo voittaa kilpailun ensi vuonna”

Vastaa