Miss Suomi-finalistit heittäytyvät – tätä ei ole ennen nähty, nyt on rohkeaa

Miss Suomi-finalistit heittäytyivät vielä kerran ennennäkemättömällä tavalla, poikkeuksellisen rohkeita kuvia – vuoden 2023 Miss Suomi kruunataan lauantaina 9. syyskuuta Järvenpäässä. Nyt julkaistiin kuvat, joissa kilpailijat nähdään täysin uudella ja rohkealla tavalla. Miss Suomi-kilpailu alkaa, tutustu finalisteihin tästä

– Koska kuvattiin yöaikaan ja koskessa, finalistien turvallisuudesta oli huolehtimassa kymmenhenkinen tiimi, kilpailun järjestäjä Sunneva Sjögren kertoo.

Miss Suomi -organisaatio julkaisi tänään kuvasarjan Miss Suomi -finalisteista, joissa kilpailijat poseeraavat poikkeuksellisen rohkeina – kuvat on otettu yöaikaan koskimaisemissa Koskisydämessä.

– Tällaisia kuvia ei ole koskaan aikaisemmin otettu Miss Suomi -finalisteista. Finalistien heittäytymiskykyä oli ilo katsella. Huomaa, että tässä vaiheessa jokaiselta löytyy rohkeutta heittäytyä jännittäviin kuvaustilanteisiin, kuten finalisteista Lumi ja Sofia poseerasivat syksyisessä koskessa yhden aikaan yöllä, kuvauksissa stailauksesta vastannut Aleksandra Kantola sanoo.

Suuri kuvakooste finalisteista – katso kuvat

Seuraavaksi Miss Suomi – finalistit paljastivat, mitä hurjaa he ovat tehneet elämänsä aikana.

1. Maisa Alatalo

– Olen kyllä ehdottomasti porukan hurjapää! Rakastan vauhtia ja adrenaliinia. Unelmani on joskus hypätä laskuvarjohyppy/vapaapudotus lentokoneesta. Tykkään ajamisesta, oli sitten kyseessä moottorikelkka, vesijetti, vene tai auto. Olimme kiertueella ajamassa karting-autoja ja moottorini kuumeni niin, että upeaan pinkkiin ajopukuuni paloi reikä! Uskon, että uteliaisuus elämää kohtaan sekä valmius heittäytyä tilanteisiin on hyödyksi elämässä sekä myös tässä kilpailussa! 

2. Sa Myer Oo

– Hurjinta, mitä olen tehnyt, on lähteä tälle missimatkalle, koska esillä oleminen sekä omien mielipiteiden ilmaiseminen ei ole koskaan ollut minulle itsestäänselvyys. Olen joutunut opettelemaan uusia taitoja, kohtaamaan itseni ja katsomaan pelkoni silmästä silmään! Esimerkiksi bikineissä poseeraminen oli aika hurjaa minulle.

3. Anni Seppänen

– Olen viettänyt lapsuuteni serkkujeni kanssa. Heille mopot ja kaikki moottorilla käyvät koneet ovat olleet kovassa huudossa. Minä halusin toki aina päästä kyytiin ja välillä ajoin itsekin! Mökillä meillä on ollut peltoautoja ja mopoja ajettavana, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut! Hurjimmat vauhtimuistot ovatkin mopoiän aikaisia.

4. Sofia Singh

– Olen rohkea, mutten hurjapää. Tykkää tehdä asioita spontaanisti, mutta aina harkitusti. Ystäväni suostutteli minut laskuvarjohyppäämään hänen kanssaan, mutta viime hetkellä jänistin tilanteesta pois. Olisi kiva päästä benjihyppäämään joku päivä, kun rohkaistun extremelajeista pikkasen lisää. Voisin aloittaa ensimmäiseksi vaikka moottorikelkkailulla.

5. Lumi Liikanen

– Olen hurjapää ja nautin vauhdin huumasta. Yksi parhaista hetkistä kiertueella olikin karting-ajo. Korkeanpaikan kammo kuitenkin rajoittaa hurjapäisyyttäni, mutta aion kohdata tämän pelon vielä. Haaveilenkin laskuvarjohyppäämisestä.

6. Scharliina Eräpuro

– Olen aika heittäytyvä ja hurjapää. Lähdin kiertueen aikana mukaan hot wings -haasteeseen, jossa maistettiin Hookissa todella tulisia siipiä. Hurjinta on varmasti se, kun ajoin itseni yli mönkijällä 13-vuotiaana. Ajoin yksin pitkällä metsätiellä hurjaa vauhtia ja yhtäkkiä eteen tuli iso kivi. En ehtinyt väistää sitä, niin lensin maahan ja mönkijä pyörähti ilmassa ja tipahti suoraan päälleni. Sen jälkeen mönkijä ajoi päältäni suoraan puuhun.

7. Paula Joukanen

– Pidän itseäni jokseenkin vapaana ja villinä sieluna sikäli, että saatan lähteä ulkomaille hetken mielijohteesta enkä yleensä vietä aikaa pohtien kahden vaihtoehdon välillä. Olen tehnyt elämän suurempiakin päätöksiä hyvin äkkiseltään. Go with the flow on eräs motoistani. Vapaasieluisuudestani huolimatta pelkään muun muassa korkeita paikkoja, joten liialliset adrenaliinikokemukset jäävät kokematta.

8. Serina Suvila

– Kyllä, olen hurjapää! Ehdottomasti! Lähden usein kaikkeen hauskaan ja uuteen kokemukseen mukaan, jos mahdollisuus vain tulee. Benjihypyn lisäksi yksi hullu kokemus tapahtui nyt kiertueen aikana! Meidät missit haastettiin ravintolassa maistamaan wingsejä, joiden tulisuus vastasi Scovillen asteikolla miljoonaa. Hetken mielijohteesta otin haasteen vastaan ja maistoin. Voin sanoa, että kyllä poltti!

9. Rimi Riutta

– En ole kova ’hurjapää’. Sen sijaan elän huoletonta elämää enkä ota asioita liian vakavasti. Elämässäni saan nautintoa ja sielun täytettä pienemmistäkin asioista, kuten tähtien ihastelusta iltahämärällä, kauniista kesäilloista ja auringonlaskuista. Rakastan tutkia elämää ympärilläni ja löytää kauneutta siitä, mihin harva osaisi kiinnittää huomiota. Hurjin asia, jonka muistan oli muutama vuosi taaksepäin, kun seikkailin yksin Madeiran vuoristossa.

10. Jenna Rintamäki

– En ole älytön hurjapää, mutta olen vähän yllytyshullu. Haluan aina olla mukana kaikessa, etten vaan jäisi mistään paitsi. Kiertueella tämä näkyi karting-radalla, jossa ensimmäisen kierroksen jälkeen pää oli jo pyörällä, mutta rakastan kun kaikki olivat niin tosissaan ja hengessä mukana. Toinen esimerkki on se, kun en voinut olla osallistumatta kiertueella Hookin hot wings -haasteeseen. Siinä sitten kärsittiin taas kun en edes juo maitoa, joka olisi auttanut tulisuuteen. Näistä syntyy hauskoja muistoja!

Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)
Hakusanamarkkinointi (aukeaa ertuki.fi sivuston sivulle)
Lainavertailu (aukeaa vertaanetissa.fi sivuston sivulle)
HSL Sovellus (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Viaplay (aukeaa nettiruutu.fi sivustolle)

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Miss Suomi-finalistit heittäytyvät – tätä ei ole ennen nähty, nyt on rohkeaa”

Vastaa