Mitä Annastiina Hintsalla ja Jamie Oliverilla on yhteistä

Jamie Oliver sijoitti vuonna 2015 suomalaiseen Fifth Corner You-sovellukseen. Sovelluksen alkuperäiset tekijät olivat helsinkiläiset Nelli Lähteenmäki, Aleksi Hoffman sekä Nora Rosendahl. Jamie teki oman panostuksensa lontoolaisen VC Wellington Partners sijoitusyhtiön (joka hoiti rahoituskierroksen hallinnan) kautta useamman sijoittajan kanssa, joiden yhteissijoistus oli 550 000 USD.

Nelli Lähteenmäki on Aalto-yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri, joka on saavuttanut paljon nuoresta iästään huolimatta. Hän on Fifth Corner -yrityksen perustaja ja YOU-sovelluksen luoja. Tämä sovellus on auttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa elämään terveellisempää elämää, ja tunnettu huippukokki Jamie Oliver on yksi YOUn asiantuntijoista.

YOU-sovellus perustuu pienten päivittäisten valintojen tekemiseen, mikä tekee terveellisten elintapojen omaksumisesta helpompaa ja saavutettavampaa. Psykologit ovat ylistäneet tätä lähestymistapaa, sillä kokonaisvaltaiset elämäntapamuutokset yhdessä yössä ovat usein vaikeita ja epärealistisia. Pienten tekojen voima on ratkaiseva.

Matka yrittäjyyteen

Nelli kertoo saaneensa hyvän alun yrittäjyyteen Aalto-yliopistossa. Hän arvostaa yliopiston kansainvälisyyttä ja mahdollisuutta monialaiseen oppimiseen. Nelli teki diplomityönsä ulkomailla, ja tämä kokemus on ollut hänelle arvokas. Hän viihtyy edelleen San Franciscossa, joka on yksi maailman innovatiivisimmista kaupungeista.

Monialaisuus ja eri tieteenalojen yhdistäminen oli yksi Aalto-yliopiston suurimmista houkuttimista Nellille. Tekniikan ja kauppatieteiden yhdistäminen on antanut hänelle laajan näkökulman ja hyödyllisiä taitoja yrittäjyyteen. Nelli rakasti opiskelijaelämää ja muistelee sitä edelleen lämmöllä.

YOU-sovelluksen vaikutus

YOU-sovellus on saavuttanut suurta suosiota ja saanut tunnustusta asiantuntijoilta ja käyttäjiltä ympäri maailmaa. Sovelluksen perusidea on yksinkertainen mutta tehokas: pienet päivittäiset valinnat voivat johtaa merkittäviin elämänlaadun parannuksiin. Tämä lähestymistapa on auttanut monia muuttamaan elintapojaan ilman suurta stressiä ja painetta.

Jamie Oliverin mukanaolo YOUn asiantuntijana on lisännyt sovelluksen uskottavuutta ja näkyvyyttä. Oliver on tunnettu terveellisen ruoan puolestapuhuja, ja hänen osallistumisensa on tuonut paljon positiivista huomiota sovellukselle. YOU on esimerkki siitä, miten teknologia voi tukea ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Jamie Oliver on mukana myös OBH Nordica ja Tefal yhteistyössä.

Sittemmin Hintsa Performance osti You-sovelluksen, ja tämän firman toimitusjohtajana on Annastiina Hintsa.

Hintsa Performance on yritys, joka keskittyy ihmisten hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen. Yrityksen asiantuntijat ovat monipuolisia ammattilaisia urheilutieteistä, lääketieteestä ja psykologiasta aina organisaation hyvinvointiin asti. Tämä globaali verkosto yhdistää intohimon parempaan elämään ja parempaan suorituskykyyn. Tässä artikkelissa tutustumme muutamaan keskeiseen henkilöön, jotka tekevät Hintsa Performancesta ainutlaatuisen ja opimme heidän yksilöllisistä motiiveistaan.

Pete McKnight: urheilusta bisnekseen

Pete McKnight on Hintsa Performancen Performance Director, jolla on pitkä ja arvostettu ura urheilun parissa. Hän toimi lähes kahden vuosikymmenen ajan voimavalmentajana, työskennellen ammattilaisten ja olympiatason urheilijoiden kanssa eri lajeissa. Pete liittyi Hintsa Performanceen vetäjänä ja valmentajana kiinnostuksensa vuoksi Formula 1ja löytääkseen yhtäläisyyksiä F1-kuljettajien ja yritysjohtajien välillä.

Petellä on ainutlaatuinen näkökulma, kuinka urheilumaailman oppeja voidaan soveltaa liikemaailmaan. Hänen kokemuksensa ovat auttaneet häntä ymmärtämään, miten huipputason suorituskykyä voidaan saavuttaa niin urheilussa kuin bisneksessäkin. Tämä kiehtova näkökulma tekee Petestä arvokkaan osan Hintsa Performancen tiimiä.

Annastiina Hintsa: tasapainon ja merkityksen löytäminen

Annastiina Hintsa on Hintsa Performancen toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Hän on toisen sukupolven yrittäjä, joka on omakohtaisesti kokenut kestävän suorituskyvyn haasteet. Annastiina työskenteli aiemmin huippujohdon konsulttina ja kohtasi henkilökohtaisesti loppuunpalamisen, mikä herätti hänessä kysymyksiä tasapainosta ja merkityksestä.

Annastiinan matka on ollut transformatiivinen, ja hän uskoo vahvasti, että hyvinvointi on kestävän suorituskyvyn edellytys. Hänen tarinansa inspiroi monia ja tuo esiin tärkeitä näkökulmia siitä, miten hyvinvointi ja suorituskyky voivat kulkea käsi kädessä.

Yhteinen intohimo: parempi elämä ja suorituskyky

Hintsa Performancen asiantuntijat jakavat yhteisen intohimon parantaa ihmisten elämää ja suorituskykyä. Heidän erilaiset taustansa ja osaamisalueensa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla, joka hyödyttää niin yksilöitä kuin organisaatioitakin. Tämä monipuolinen asiantuntijajoukko tuo yhteen urheilun, lääketieteen ja psykologian parhaat opit ja soveltaa niitä käytäntöön.

Hintsa Performancen toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa hyvinvointi nähdään keskeisenä osana suorituskykyä. Tämä filosofia ohjaa heidän työtään ja auttaa asiakkaita saavuttamaan paremman elämänlaadun ja suorituskyvyn.

Asiantuntijoiden motivaatio

Hintsa Performancen asiantuntijoiden motivaatiot ovat moninaisia, mutta yhteinen nimittäjä on halu auttaa muita. Jokainen tiimin jäsen tuo mukanaan oman ainutlaatuisen tarinansa ja kokemuksensa, jotka rikastuttavat koko organisaation toimintaa.

Pete McKnightin ja Annastiina Hintsan esimerkit osoittavat, miten erilaiset taustat ja kokemukset voivat yhdistyä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Heidän tarinansa inspiroivat muita ja osoittavat, että hyvinvointi ja suorituskyky kulkevat käsi kädessä.

Keskeiset opit

  • Kestävä suorituskyky vaatii hyvinvoinnin huomioimista.
  • Urheilumaailman oppeja voidaan soveltaa liikemaailmaan.
  • Monipuolinen asiantuntijajoukko tuo ainutlaatuista osaamista ja näkökulmia.
  • Henkilökohtaiset kokemukset voivat inspiroida ja ohjata muita.
Katso tästä ajankohtaiset OBH Nordica tuotekampanjat ja alennukset

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa