Mitä kuuluu: Erika Vikman

Suomen diskopopin ehdoton kuningatar, Erika Vikman, ilahdutti viimeksifanejaan marraskuussa julkaisemalla odotetun uuden kappaleensa, ”Elizabeth Taylor”. Tämän kappaleen sanoituksesta ja sävellyksestä vastaa Janne Rintala, ja tuottajana toimii Mika Laakkonen. Erika itse kuvailee kappaletta näin:

”Tämä kappale on vuoden kovin eroanthem! Elizabeth Taylor on voimalaulu heille, jotka ovat eronneet tai vaikeassa tilanteessa parisuhteessaan. Tämä on myös muistutus siitä, että meillä kaikilla on oikeus hyvään ja uuteen alkuun.”

Erika Vikman nousi laajalle yleisölle tunnetuksi Cicciolina-kappaleellaan ja menestyksestään Uuden Musiikin Kilpailussa. Erika on tunnettu raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin elämässään yleisestikin. Vaikka hänen kappaleensa ovat iloisia ja tanssittavia, niissä on myös syvyyttä ja vakavia teemoja. Erika Vikmanin samanniminen debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021 ja saavutti platinarajan myynnissä.

Erika Vikmanin uusi single ”Elizabeth Taylor” lupaa tarjota kuulijoilleen voimaa ja rohkaisua vaikeissa parisuhdetilanteissa sekä muistuttaa meitä kaikkia siitä, että uusi alku on aina mahdollinen. Odotamme innolla, mitä tämä taitava diskopopin kuningatar on luonut uutuuskappaleessaan!

Erika lomalla

Näyttävä ja energinen laulajatähti Erika Vikman, joka viime kesänä kiersi ahkerasti keikoilla, päätti ansaita kunnon aurinkoloman vuoden vaihteen kunniaksi ennen alkavaa vuoden kiertuetta. Hän jakoi hiljattain kuvia Teneriffalla vietetystä lomastaan.

Erika on esitellyt lomaltaan lisää kuvia, joissa hän nautiskelee näyttävästi muun muassa bikineissä ja ulkoilemalla etelän lämmössä. Hänen päivityksensä keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja sai monet kommentoimaan, mukaan lukien Erikan kollega Käärijä. Käärijä antoi lyhyen, mutta ytimekkään kommentin päivitykselle:

”– Cool saatana,” Käärijä kommentoi liekki-emojien ja sydänten kera.

Erika Vikmanin lomakuvat herättivät ilmeisesti positiivisia reaktioita niin faneissa kuin kollegoissakin, ja lomasta nauttiminen näyttää saaneen ansaittua huomiota somessa.

Ruoska ilmestyy 9.2.2024

Edullisesti matkalle - lentäen

3 kommenttia artikkeliin ”Mitä kuuluu: Erika Vikman”

Vastaa