Mitä Nanna Karalahti tekee nykyään

Nanna Karalahti, 35-vuotta, lienee nykyään eniten tekemissä hyvinvoinnin kanssa, onhan hänen ”tittelinsä” hyvinvointivalmentaja. Hyvinvoinnin ohessa somevaikuttaminen on myös yksi tulonlähde, mitä tukee yli 103 000 Instagram seuraajaa.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden vaimo on kuitenkin viime aikoina painottanut, että aikoo tehdä kaupallisia julkaisuja harvemmin ja panostaa pikemminkin laatuun valikoiden tarkemmin, mihin lähtee mukaan.  Karalahtien yhteinen tie ehti kestää noin kymmenen vuoden ajan.

– En ole enää sama ihminen kuin 10 vuotta sitten etkä ole sinäkään. Me uudistutaan, kasvetaan ja kehitytään. Siksi on hyvä huomata, että jos toimii edelleen samalla tavalla kun 10 vuotta sitten, on aika muuttaa toimintatapoja, Nanna pohti.

Nannan ja Jeren rakkaustarina syttyi vuonna 2013, kun Jere oli vielä naimisissa Susanna Karalahden kanssa. He olivat olleet yhdessä noin parikymmentä vuotta, joista 14 vuotta vietettiin avioliitossa. Hän osallistui Fitnesspäiväkirjojen ensimmäiselle kaudelle tehden tv-debyyttinsä vuonna 2014.

Nanna oli tuolloin 26-vuotias Jokereiden jäätyttö, joka oli saavuttanut toisen sijan Fitnessmalli-kilpailussa vuotta aiemmin. Jääkiekkoilija hurmaantui vaaleasta kaunottaresta ensi silmäyksellä. Kun Susanna sai tietää Jeren ja Nannan suhteesta, hän päätti muuttaa pois perheen yhteisestä kodista heidän yhteisen tyttärensä Ronjan kanssa.

Samanaikaisesti mediassa alettiin kirjoittaa Jeren uudesta rakkaasta, fitness-malli Nanna Koivistosta. Jere ei aikaillut, vaan kosi Nannaa hyvin pian tämän jälkeen.

Vuonna 2014 pariskunta kohtasi kriisin, kun Nanna sai tietää, että Jerellä on toinenkin lapsi Valko-Venäjällä. Jääkiekkoilija ei ollut kertonut tyttöystävälleen Stella-tyttärestä, joka oli saanut alkunsa Jeren pelatessa KHL:ssä. Vuonna 2017 Nanna ja Jere erosivat hetkeksi aikaa. Jeren mukaan eron syynä oli se, ettei kumpikaan ollut valmis tinkimään mistään tai osannut kuunnella toisen tarpeita.

Helmikuun alussa 2023 Nanna ilmoitti syyksi sometilinsä uudelleen aloittamiselle puhtaaksi kasvamisensa lisäksi juuri kaupalliset yhteistyöt.

Nanna Karalahti omalla kotisivuillaan:

Olen Nanna Karalahti. Intohimoinen elämän rajattomuuden tutkija ja kokija. Mitä lähemmäs pääsen sisintäni, sitä paremmin koen ymmärtäväni elämää. Mitä paremmin osaan katsoa sisäänpäin, sitä enemmän näen ympärilläni hyvää. Mitä enemmän ymmärrän, sitä vähemmän tajuan ymmärtäväni. Siinä piilee mielestäni kaiken rohkeuden, uskon ja rakkauden voima. Kun me luotamme elämään ja luovumme liioista ohjista, sitä enemmän saamme vapautta ja uudenlaista energiaa tehdä unelmistamme totta. Isoin voimavaramme on sisällämme.   Olen kahden pienen lapsen äiti. Olen yrittäjä, Hero-nettivalmennuskonseptin perustaja ja omistaja. Olen liikunta-alan ammattilainen. Rakastan crossfittiä, laadukasta punaviiniä, perheen ja ystävien kanssa olemista ja siisteyttä. Rakastan luontoa, optimistisuutta, oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä ja sydämellisiä ihmisiä. Pyrin näkemään kaikessa ja kaikissa hyvää, sillä kaikki mitä näemme ja koemme ovat oman sielumme heijastusta.  

https://www.nannakaralahti.fi/

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa