Monen naisen unelma: Kari Taalasmaa – näyttelijä Tommi Taurulan kasvot tunnetaan

Salatut Elämät-ohjelman suosittu hahmo Kari Taalasmaa on monen naisen unelma, hahmoa näyttelee Tommi Taurula – hän pitää kiinni yksityisyydestään, vaikka hänellä onkin varsin tunnistettavat kasvot Salatut Elämät roolinsa ansiosta. Näin se näkyy Tommin elämässä: Salkkareista tuttu hahmo löysi rakkauden työkaverista – lue lisää tästä

Uskoakseni, jokainen suomalainen tietää kuka on Salatut elämät -sarjan Kari Taalasmaa. Se tarkoittaa myös sitä, että lähes kaikki tietävät häntä näyttelevän Tommi Taurulan. Hän ei kuitenkaan tahdo julkisuudessa paistatella, sillä hänen omat asiansa ei kuulu muille kuin hänelle.

Kaikki tuntevat Karin, kaikki tietävät Tommin – Tommi ei ole suostunut mukaan muun muuassa keskustelu-ohjelmiin useista pyynnöistä ja kutsuista huolimatta. Haastattelut ovat myös harvinaisia, niihin hän suostuu todella harvoin ja silloinkin puhuu oikeastaan vain työasioista, joita miehen mukaan hänellä riittää paljon.

– En sen takia näitä hommia tee. Silloin saa olla aika rauhassa, kun ei työnnä itseään, Tommi sanoo.

Salatut elämät-ohjelma on pyörinyt 25 vuotta ja lähes koko sarjan historian ajan mukana ollut Kari Taalasmaa tunnetaan rosoisena autojen korjaajana, joka viihtyy kalja kädessään ja jonka rakkauselämä ei aina ota sujuakseen ollenkaan tai ainakaan pitkäksi aikaa. Tommi itse on ollut harmissaan siitä, että aina vastoinkäymisten edessä hänen hahmonsa Kari turvautuu kaljapulloon. Viime aikoina sarjan esitetyissä jaksoissa, Tommin hahmossa on kuitenkin ollut havaittavissa muutosta asian suhteen.

– En kyllä tiedä, onko se sitten kauhean pysyvää. Toivotaan, että se olisi, Tommi nauraa ja miettii hahmonsa Karin pientä muutosta sarjassa.

Humalaisen näytteleminen on raskasta – lue lisää

– Luulen, että hahmo ehkä saattaa olla vähän vakaampi. Mutta jos Karilla vähän aikaa menee hyvin, kohta menee entistä huonommin.

Tommi ei osaa kertoa, ovatko tekijät kuunnelleet hänen omia toiveitaan hahmonsa kehityksen suhteen, mutta tuskin hahmosta ikinä täyttä a-luokan kansalaista tulee.

– Hän on sellainen omien polkujensa kulkija. Vähän tyhmä, Tommi kommentoi.

Ymmärtää oman hahmonsa vetovoiman

Koko Suomen kansaan Tommin näyttelemä hahmo on uponnut hyvin ja monelle tämä karski hahmo on jopa se unelmien mies.

– Kari on charmantti. Sääli, etten itse ole Kari siinä mielessä. Karilla käy parempi flaksi. Mä olenkin kunnollinen mies, Tommi sanoo.

Tommi alkaakin kehumaan hahmoaan, hänellä on selvä mielikuva siitä, miten Kari erottuu kaikista muista sarjan hahmoista. Hänelle on tullut myös rakkauskirjeitä ja muunlaisia isku-yrityksiä.

– Hän ei ole niin muovinen. Hyvin usein saan sellaista palautetta, että Salkkarit on ihan paska, mutta Kari on helvetin hyvä, hän paljastaa.

Hän käykin hyvin harvoin yöelämässä, mutta ”Kari” kiinnittää aina huomion. Nykyään monet tahtovat ottaa yhteiskuvan tutun kasvon kanssa, kun puhelin kulkee aina taskussa mukana niin se on todella helppoa. Tommi kokee, ettei pyynnöistä pysty kieltäytymään.

– Vaikka yritän piilottautua omaa kuplaan, aina joku tulee sitä tökkimään. Kyllä minut huomataan.

Hän onneksi kokee pystyvänsä elämään melko tavallista elämää siviilissä.

– Helsingissä on se hyvä juttu, että täällä on niin paljon ”julkkiksia”, että mä saan olla hyvin rauhassa. Ei se haittaa sinänsä, että minut tunnistetaan. Siihen tottuu, Tommi toteaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa