Muistatko vielä Tanssin superäidit-sarjan opettajan – Abby Lee Miller paljastaa

Tanssin superäidit-sarjasta tuttu tanssinopettaja Abby Lee Miller, 57, paljastaa karmivan miesmakunsa monet kokevat asian todella huolestuttavana, joutui somekansan raivon kohteeksi paljastuksensa takia. Nyt hän yrittää tyynnyttää myrskyä, jonka keskelle on joutunut. Hän on myös aiemmin saanut tuomion ja ollut sen takia vankilassa, myös terveysongelmista kärsivä nainen puhuu nyt.

Tanssin superäidit -ohjelmasta tuttu tanssiopettaja Abby Lee Miller, 57, yrittää rauhoittaa kohumyrskyä, jonka keskelle hän joutui. Monet ovat tuohtuneina Abbyn kommenttiin, jonka hän kertoi Sofia with an F -podcastissa, kyse oli erikoisesta miesmieltymyksestään.

– Oletko nähnyt All the Right Moves -elokuvan? Se on paras elokuva koskaan. Kaikki ne lukioikäiset jalkapallonpelaajat, se on heikkouteni: rakastan lukion jalkapallopelaajia. Pidän heistä edelleen, Abby paljastaa Sofian podcastissa.

Tanssii tähtien kanssa koki muutoksia uudella kaudella – katso tästä

– En pidä sellaisista, jotka olivat joskus lukiossa, vaan niistä, jotka käyvät sitä edelleen, hän lisäsi.

Podcastin juontaja Sofia Franklyn oli Abbyn kanssa eri mieltä ja sanoi pitävänsä enemmän jalkapallovalmentajista. Abby pysyi kuitenkin omissa mielipiteessään. Tanssiopettajan sanoja pidettiin todella karmivina ja viittauksena siihen, että hän katselee mielellään lukio-ikäisiä poikia.

Ihmiset ovat kommentoineet asiaa jopa rajusti

– Tämän pitäisi riittää siihen, että hänet voitaisiin lähettää vankilaan.

Kommentit ovat olleet rajuja ja Abbyn järkyttäneitä, pohditaan, että Abbyn sanojen takia, hänet pitäisi voida lähettää vankilaan ja ollaan järkyttyneitä siitä, että hän on koko ikänsä työskennellyt lapsien kanssa, mutta samalla pitää lukio-ikäisiä urheilullisia poikia mielekkäänä.

– Tämä on pelottavaa, koska hän on työskennellyt lasten kanssa koko uransa ajan.

– Miksi hänestä ei tunnu epämiellyttävältä sanoa tuo?

Rajujen kommenttien sekä syytösten jälkeen Abby päätti ottaa asiaan kantaa Instagram-julkaisussaan, jossa hän avasi vielä tarkemmin unelmamies-tyyppiään.

– Tehdäkseni asiat selväksi: pidän edelleen kuumista, urheilullisista ja lihaksikkaista miehistä. Olen aina pitänyt ja tulen aina pitämään. Heidän täytyy myös pystyä menemään yöklubille, pelaamaan uhkapelejä Vegasissa tai jopa vuokraamaan pyörätuoliystävällinen pakettiauton. Heillä pitäisi olla myös yrityksen luottotili ja intohimo menestymiseen, hän kertoo julkaisussaan.

– Jos näit All the Right Moves -elokuvan, jossa Tom Cruise näyttelee lukioikäistä jalkapallotähteä, sitten ymmärrät tismalleen, mistä puhun. Tai sitten sinun pitää katsoa se, jolloin varmasti ymmärrät, hän jatkaa.

Lopuksi hän kertoo innoissaan, miten hänen luokkakokouksensa on tulossa pian ja hän toivookin, että sinne osallistuisi heidän luokkansa lukioaikainen komistus.

Aiempi vankila-tuomio ja terveysongelmia

Abby Lee Miller on jo ennen ollut vankilassa, mutta silloin ei ollut kyse alaikäisiin sekaantumisesta. Vuonna 2017 hänet tuomittiin yli vuoden vankeustuomioon lukuisista talousrikoksista. Tämän lisäksi hän joutui maksamaan yli 33 000 euron sakot ja 98 000 euron oikeudenkäyntikulut. Hän syyllistyi petokseen, kun hän jätti ilmoittamatta yli 650 000 euron edestä tulojaan valtiolle. Samalla, kun hän pimitti tulojaan, hän ilmoitti yrityksensä menneen konkurssiin. Hän myös salakuljetti yli 80 000 Australian dollaria Yhdysvaltoihin.

Abby Lee Miller syyttää lääkäreitä väärästä diagnoosista – lue lisää

Vankilatuomionsa aikana Abby kohtasi hengenvaarallisia terveysongelmia, hänellä todettiin vankilassa ollessa tulehdus selkärangassa ja hän joutui kiireelliseen hätäleikkaukseen. Leikkauksessa selvisi, että hänellä on Burkittin lymfooma lähellä selkäydintä. Burkittin lymfooma on nopeasti kasvava ja leviävä, häntä on hoidettu sen myötä esimerkiksi leikkauksella ja kemoterapialla.

Näin ollen Abby ei pysty enää kävelemään samalla tavalla kuin aiemmin, jonka takia hänet nähdään julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa usein liikkumassa sähköpyörätuolilla. Tämä selittää, miksi Abby haluaa mahdollisella tulevalla kumppanillaan olevan varaa vuokrata pakettiauto, jonne mahtuu myös hänen pyörätuolinsa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa