Musiikki ja televisio – kuumimmat juorut ja uusimmat uutiset

Musiikki, taide, teatteri, sarjat ja elokuvat – tätä kaikkea on luvassa. Tunnetut henkilöt otsikoissa, kuumimmat juorut ja uusimmat uutiset. Musiikki ja televisio antaa ihmisille nykyään paljon apua ja viihdettä, tässä on uusimmat ja mielenkiintoisemmat jutut.

Artisti valahti lavalle – Allsång på Skansen

Juontaja Pernilla Wahlgren kertoo olleensa peloissaan, kun Allsång på Skansen-ohjelmassa tapahtui jotain ennen näkemätöntä – esiintymässä ollut artisti romahti lavalle suorassa lähetyksessä ja makasi silmät auki. Kantriartistina tunnettu David Ritschard alkoi huojua heti haastattelun jälkeen, eikä häneen saatu kontaktia.

– En saanut häneen mitään kontaktia. Olen nyt ymmärtänyt, että sitä voi pyörtyä vaikka silmät ovat auki, ja että hän on pyörtynyt ennenkin, Pernilla kommentoi tilannetta.

David oli esittänyt kappaleensa Duplantis Blue, jonka jälkeen häntä haastateltiin – heidän oli tarkoitus laulaa yhdessä yleisön kanssa, kunnes yllättäen David alkoi huojua ja kaatui selälleen.

– Se oli todella ikävää. Pelästyin, kun hän romahti. Luulin aluksi, että hän vain menetti tasapainonsa, joten yritin auttaa häntä ylös. Sitten näin hänen olevan tajuton, Pernilla kertoi.

TV-katsojat eivät nähneet tilannetta, mutta paikalla ollut yleisö näki kokonaisuudessaan dramaattisen tilanteen. Ensiapua saatiin paikalle nopeasti, ensin artistia hoivattiin lavalla, jonka jälkeen hänet kannettiin paareilla pois. Nopeasti tuli tieto, että David voi jo paremmin, joten ohjelma saattoi jatkua.

Räppärin terveydentila ja julkisuudesta vetäytyminen – nyt puhuu Redrama

Räppäri Redrama, 45, eli Lasse Mellberg on pysynyt poissa julkisuudesta ja sosiaalisesta mediasta noin puoli vuotta – fanit kuulivat idolistaan vasta 10. elokuuta, kun räppäri kertoi Instagram-tilillään lyhyesti syyn poissaololle.

– En vain halunnut jakaa mitään, vaan keskittyä terveyteeni. Tulen vastaamaan yksityisviesteihinne jonkun ajan päästä. Toivottavasti olette nauttineet kesästänne – se ei ole vielä ohi, hän kirjoitti englanniksi tilillään.

Redrama tarkentaa, ettei hänen faneillaan ole syytä huoleen. Hänelle kuuluu omien sanojensa mukaan hyvää, mutta ei ole halunnut puhua julkisesti omista asioistaan.

– Olen levännyt ja ottanut etäisyyttä kaikkeen. En tiennyt minulla olleen niin iso tarve sille, mutta se on tehnyt todella hyvää. Nyt on ollut siistiä tehdä omasta mielestäni parasta musiikkia, jota olen koskaan tehnyt. Ja muutenkin aloittaa asiat uudestaan, hän kertoo.

Syksyllä 2022 hän retkahti 12 vuoden raittiuden jälkeen uudelleen alkoholiin, hän velkaantui ja talous meni todella huonoksi. Redraman yritykselle on kertynyt maksuhäiriöitä yli 23 000 euron edestä. Jo korona-aikaan vuonna 2020 alkoi ongelmat talouden kanssa, eikä sen jälkeen tullut niin paljoa töitä, että asian olisi voinut korjata. Hänellä on nyt kuitenkin suunnitelma, jotta pääsisi pois velkakierteestä.

– Ei minulla ole sen erikoisempaa suunnitelmaa kuin muillakaan: ne maksetaan pois hitaasti ja varmasti. En lähde ainakaan siihen uudestaan, että yrittäisin tehdä neljän ihmisen työt. Velan maksaminen kestää, minkä kestää. Jonakin päivä ne on maksettu, Redrama toteaa lopuksi.

Ei aina niin jaksava Janni Hussi

Janni Hussi joutui kohtaamaan viime talvena realiteetit oman jaksamisensa kanssa – kertoo podcastissaan Sana on vapaa raskaasta työuupumuksestaan. Torstaina julkaistu jakso on poikkeuksellisen avoin, kun Janni kertoo totuudesta raadollisemman version.

– Se, mikä oli mulla se viimeinen tekijä mikä sai mut tekemään sen päätöksen, että nyt on pakko painaa jarrua… Huh, Hussi purskahtaa itkuun.

Jannin ystävät olivat alkuvuodesta tehneet väliintulon, sillä oli uupumuksensa kanssa kaikista syvimmässä kuopassa – hän oli yksin lomalla Tahkolla, jolloin ystävät kokivat sen oikeaksi hetkeksi väliintulolle. Silloin myös ystävien tapaaminen oli Jannille liian kuormittavaa.

– Todella pervorehellisesti kävivät läpi sen, että he eivät tunnista minua enää. Tämä ei ole se Janni, jonka kavereita ja ystäviä me ollaan oikeasti oltu. Sinä et ole ollut sitä enää moneen vuoteen. Sinua ei näy koskaan, sinusta ei kuulu mitään. Sitten kun sinua näkee, niin sä vain tuijotat seinään, Hussi kertoo.

Myös perhe ja kumppani Joel Harkimo oli asiasta ystävien kanssa samaa mieltä, Janni palasi todellisuuteen ja ymmärsi, ettei halua uhrata työlle mitään elämästään; perhettä, ystäviä tai hyvinvointia.

Monilahjakkuus Yasmine Yamajako on Pieni merenneito

Huippusuosituksi tullut Pieni merenneito-musikaali palaa Helsingin kaupunginteatterin ohjelmistoon – Arielin roolissa nähdään Yasmine Yamajako. Monilahjakkuus on tuttu esim. Cheekin hittikappaleesta Syypää sun hymyyn. Näyttelijä ja laulaja Yasmine koki eniten haasteelliseksi liikkua lavalla Arielin tapaan vaijereiden varassa – leikkisä rooli on myös fyysisesti todella raskas.

– Ilmassa lentäminen ja laulaminen jännitti etukäteen tosi paljon ja sitä piti treenata. Toki tässä on henkisesti myös isoja asioita, kun astuu niin isoihin kenkiin. Siinä menee väkisinkin omia epävarmuuksiaan päin ja tähän paikkaan pitää tietyllä tapaa kasvaa. On tullut onneksi todistettua omia uskomuksiaan vääräksi.

– Tää on ollut tosi merkittävä matka tämä koko treenikausi ja nyt oloni on jopa herkkä, Yamajako kertoo. Ensi-ilta on huomenna.

Teatterilava ei ole ainoa, jossa Yasmine pääsee Arielin rooliin, sillä hän ääninäyttelee tuoreen elokuvan suomenkielelle – täytyi omaksua uusi tapa puhua ja laulaa. Äänitykset tehtiin yhden viikon aikana, jolloin hän tuli stressin lisäksi vielä sairaaksi. Lopulta äänitykset saatiin kuitenkin purkkiin ja kokemus oli kaikinpuolin innostava. Yasmine saa siis yhden vuoden aikana kertoa Arielin tarinan kahdesti, elokuvassa ja teatterilavalla.

– Olen sanonut kaikille, että mulla on nyt sellainen ”vuoteni merenneitona” -aika menossa, hän naurahtaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Musiikki ja televisio – kuumimmat juorut ja uusimmat uutiset”

Vastaa