Naisten keskuudessa suosittu näyttelijä Channing Tatum meni kihloihin

Channing Tatum ja Zoë Kravitz ovat seurustelleet kahden vuoden ajan – nyt näyttelijäpariskunta meni kihloihin.

Magic Mike-elokuvista tuttu näyttelijä Channing Tatum, 43, ja näyttelijä-malli Zoë Kravitz, 34, ovat menneet kihloihin, uutisoi media. Useat lähteet kertovat julkisuuteen, että kaksi vuotta seurustellut pariskunta on kihlautunut hiljattain. Channing ja Zoë kuvattiin viikonloppuna halloweenin kunniaksi teema-asuihin pukeutuneina – naisen sormessa mitä ilmeisemmin kimalsi kihlasormus.

– Hän saa minut nauramaan. Rakastamme molemmat taidetta ja taiteesta puhumista. Rakastamme tutkailla myös sitä, miksi teemme juuri niitä asioita, mitä teemme. Rakastamme elokuvan katsomisen jälkeen pilkkoa leffan pieniin osiin, keskustella siitä ja haastaa toisiamme.

Channing Tatum erosi ex-vaimostaan Jenna Dewanista vuonna 2018. Ero oli vaikea ja näyttelijä kertoo olleensa asiasta jopa sokissa.

– Alussa se (ero) oli todella pelottavaa ja hirvittävää. Koko suunnitelma muuttuu hiekaksi ja valuu sormiesi läpi ja sitä vain miettii: ”Voi helvetti. Mitä nyt.” En tiedä menenkö enää koskaan naimisiin, hän totesi vielä vuoden alussa, nyt tilanne on kuitenkin toisin.

Kaikesta huolimatta kaksikon parisuhde on ollut vakaalla pohjalla heti alusta lähtien.

– Channing on tosissaan Zoën kanssa. Se ei ole mikään kevyt suhde, he ovat sitoutuneita toisiinsa, pariskunnan lähipiiristä kerrottiin julkisuuteen jo vuonna 2021.

Channing tunnetaan etenkin Macig Mike-elokuvista. Muusikko Lenny Kravitzin tytär Zoë teki läpimurtoroolinsa X-Men: First Class-elokuvassa vuonna 2011.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa