Näyttelijä Johanna Puhakka on löytänyt rakkauden – entuudestaan hänelle tuttu työkaveri vei sydämen

Salatut Elämät ja Rantabaari-sarjoista tuttu näyttelijä Johanna Puhakka, 30, on julkaissut suloisen kuvan sosiaaliseen mediaan – uusi rakas samasta sarjasta tuttu mies. Kesäkuussa Puhakka vahvisti seurustelevansa Rantabaarista tutun näyttelijän Samuel Glassarin kanssa, joka on välillä myös näkynyt naisen sosiaalisessa mediassa. Rantabaari on varsinkin nuorten keskuudessa todella suosittu sarja.

Julkaisu Johanna Puhakan Instagramista – ”Paratiisi löydetty”

Puhakka on jo aiemmin kertonut seurustelevansa, mutta kesäkuuhun asti kumppani on pysynyt salassa ja molemmat ovat olleet todella vaitonaisia. Puhakalla on aiemmin tämän kuun aikana ollut julkaisuja, joissa Samuel on esiintynyt ja niistä on spekuloitu heillä olevan suhde, mutta nyt se varmistui itse Puhakalta. Aiempaan Puhakan julkaisuun Samuel oli kommentoinut sydämen. Silloin kävi ilmi molempien Instagram-tileistä, että he lomailivat ja viettivät paljon aikaa toistensa seurassa, myös Samuel oli julkaissut useita yhteiskuvia sekä videoita.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Näyttelijä Johanna Puhakka on löytänyt rakkauden – entuudestaan hänelle tuttu työkaveri vei sydämen”

Vastaa