Näyttelijä Suzanne Somers on kuollut 76-vuotiaana

Yhdysvaltalainen näyttelijä Suzanne Somers on kuollut 76-vuotiaana. Hän olisi täyttänyt maanantaina 77 vuotta. Hän menehtyi kotonaan aikaisin sunnuntaina aamulla, kertoi julkisuuteen tähden pitkäaikainen tiedottaja R. Couri Hay omassa lausunnossaan.

tuntematon nainen

– Hänen perheensä oli kokoontunut juhlimaan hänen 77-vuotissyntymäpäiväänsä. Sen sijaan he juhlivat hänen poikkeuksellista elämäänsä ja haluavat kiittää hänen miljoonia fanejaan ja seuraajiaan, jotka rakastivat häntä kovasti, lausunnossa kerrottiin.

Näyttelijätär selvisi myös aggressiivisesta rintasyövästä yli 23 vuoden ajan. Häntä jäävät kaipaamaan aviomies Alan Hamel ja aikuinen poika Bruce.

Hänet muistetaan muun muassa 1970- ja 1980-luvuilla esitetyistä televisiosarjoista Three’s Company, She’s the Sheriff ja Starsky ja Hutch. 1990-luvulla hän näytteli Step by Step -sarjassa. Hän poseerasi kahdesti miestenlehti Playboyssa. Näyttelijä tunnettiin kirjoistaan – hän kirjoitti yli 25 kirjaa ja oli New York Timesin bestseller-kirjailija. Kirjat käsittelivät esimerkiksi hyvinvointia, ikääntymistä sekä painonpudottamista.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa