Niko Saarinen avaa nyt suunsa, kovaa tekstiä Viidakon tähdet-ohjelmasta: ”Eivät uskalla”

Tosi-tv-ohjelmien konkari ja kokemusasiantuntija Niko Saarinen on todella pettynyt Viidakon tähtien uusimpaan kauteen – nyt hän puhuu kovaa tekstiä: ”Kanavat eivät uskalla revitellä”. Niko on osallistunut itse todella useisiin televisio-ohjelmiin, skaala on laaja.

Lue myös: Draamaa Viidakon tähdet-ohjelman avausjaksossa

Useisiin erilaisiin televisio-ohjelmiin osallistunut Niko Saarinen avaa nyt suunsa, sillä hän on todella pettynyt Viidakon tähtien uusimpaan kauteen: ”On ihan hauskaa, että vanhat sarjat palaa. Nykypäivänä nämä ei ehkä kuitenkaan toimi, kun kanavat ja tuotantoyhtiöt ei uskalla revitellä”, Saarinen sanoo.

NRJ:n radiojuontajana ja yrittäjänä toimiva Niko todellakin tietää mistä puhuu, sillä hän tuli kertaheitolla tunnetuksi Big Brother -ohjelmasta ja viinilasin-heitto-episodista vuonna 2008. Niko on osallistunut myös moniin muihin tosi-tv-ohjelmiin, kuten juurikin Viidakon tähtöset, Selviytyjät ja Farmi.

– Kaipaan sellaista vanhan ajan revittelyä. Ei Viidakon tähdet ole koko perheen ohjelma. Sitä kuuluisi katsoa silmät kiinni ja vähän myötähäpeässä, silleen että ”apua, mitä täällä tapahtuu”.

– Itku silmässä toivoin 10 vuoden takaista castingia, jossa oli Miss Suomet ja Suomen ainoa homoseksuaali eli Saarisen Niko, hän nauraa.

Viidakon tähtöset oli tauolla melkein 10 vuotta. Neljännen tuotantokauden eli uusimman roolitus ei ole Nikon mielestä paras – kehuja hän antaa kuitenkin yhdelle osallistujalle eli tottakai Joni Hesselgrenille: ”Hän on hauska! Hän pyörittää koko sarjaa.”

Mielipiteitä jakava, hauska sekä räväkkä Joni on myös itse arvostelut roolitusta – toivoo myös Niko Saarisen tavoin enemmän revittelyä tälläisiin ohjelmiin.

Joni kommentoi nykyisiä tv-ohjelmia – katso video

– Haluaisin takaisin sellaisen räävittömyyden ja kiroilun. Ihmiset tappelee ja kameramiehet vain seuraa vieressä. Tällä ohjelmalla on kuitenkin sellainen maine. Lähdin sinne alkuperäisillä fiiliksillä. Mua itseasiassa välillä vedettiinkin sivuun siellä, Joni kertoo ja sanoo laukoneensa välillä liian roiseja kommentteja.

–  Ajattelin, että mitä noi tekee täällä. Mä olisin tehnyt paremman castingin. Olisin keksinyt monta parempaa ihmistä näiden tilalle, Joni ihmettelee.

Viidakon tähdet nähdään TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussaKatso ohjelmatiedot telkku.com

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa