Nimi vaihtoon, nyt myös juontajat – uudet LOVE:n juontajat ovat tässä

Entiseltä nimeltään SuomiLOVE, nyt pelkkä LOVE – ensin nimi vaihtoon ja nyt myös juontajat. Venla-palkitussa ohjelmassa nähdään siis monia uudistuksia, mutta perusidea pysyy kuitenkin samana. Uusina juontajina nähdään uudella kaudella Susani Mahadura ja Ernest Lawson.

Ohjelman perusidea pysyy samana, vaikka myös uudistuksia nähdään tulevalla kaudella – sarjan juju onkin tavallisten ihmisten tarinoissa sekä niihin liittyvissä kappaleissa ja yllätyksissä. Tavallisten ihmisten tärkeitä kappaleita esittävät kotimaiset eturivin artistit, kun osallistujat yllättävät läheisensä heille tärkeällä kappaleella. Koskettava hyvän mielen ohjelma luvassa siis edelleen, vaikka nimi ja juontajat vaihtuvatkin.

– Mukana on ihania ihmisiä, hienoja tarinoita ja eturivin artisteja! Eivätkä yllätettävät osaa aavistaakaan mitä kaikkea heitä varten on suunniteltu, Ernest kertoo julkisuuteen tulleessa tiedotteessa.

Yllätyksiä luvassa taas syksyllä, kun studiokuvaukset alkavat 19. päivä syyskuuta. Yllätyksien kuvaukset kestivät läpi kesän, jossa uudet juontajat ovat olleet myös mukana jo alkuvaiheilla – uusina juontajina nähdään juontajapariksi valitut Susani Mahadura ja Ernest Lawson.

– LOVEssa mukanaolo on unelmien täyttymys. LOVE on rakkauden ja toivon täyteinen ohjelma ja sellaista juuri nyt tarvitaan. On kunniatehtävä päästä tekemään tätä ohjelmaa, ja vieläpä Ernestin kanssa, Susani kommentoi.

Susani Mahadura on 1989 vuonna Mikkelissä syntynyt, suomalainen toimittaja sekä elokuvaohjaaja – hän on asunut myös pääkaupunkiseudulla sekä Espanjassa, mutta palasi takaisin Suomeen 2000-luvun alkupuolella. Hänet nähtiin myös kesällä töissä televisiossa, kun juonsi Maikkarin kesäisen keskusteluohjelman nimeltään Kesäterassi – lue siitä lisää täältä.

Lopettaa Ylellä ja vaihtaa nimensä

Kesällä MTV ilmoitti, että Ylen suosikkiohjelma siirtyy MTV3-kanavalle. Jopa Venla-palkitun ohjelman kahdeksan aiempaa kautta esitettiin Ylen TV2-kanavalla – silloin se oli nimeltään myös erilainen kuin tulevalla kaudella. Tunnetumpi nimi ohjelmalle on SuomiLOVE, mutta nyt nimi muuttuu, kun suomi-sana jätetään edestä pois ja eteenpäin mennään pelkällä LOVE:lla.

Viimeisellä kaudella, ohjelman ollessa vielä SuomiLOVE, juontajina olivat laulajat Mikko Kuustonen ja Jannika B – ohjelmaa on sen historian aikana juontanut myös Marja Hintikka, Ilkka Villi, Jenni Pääskysaari, Mikko Leppilampi sekä Susanna Laine.

LOVE nähdään MTV:llä myöhemmin ilmoitettava ajankohtana.

SuomiLOVE:n vanha traileri

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Nimi vaihtoon, nyt myös juontajat – uudet LOVE:n juontajat ovat tässä”

Vastaa