Norjalainen ampumahiihdosta tuttu tähti Tarjei Bö, osti talon hurjalla hinnalla

Tarjei Bö, 35, on yksi ampumahiihto-maailman tähtiä – nyt hän osti itselleen uuden talon hurjalla hinnalla. Norjalainen osti kumppaninsa Gita Simonsenin kanssa 25,5 miljoonalla Norjan kruunulla eli noin 2,2 miljoonalla eurolla uuden talon.

Tarjei ja Gita ostivat Vinderenin asuinalueelta Oslon länsiosista 198 neliöisen talon, jossa on hulppeat neljä makuuhuonetta. Talon pyyntihinta oli 27 miljoonaa kruunua eli 2,3 miljoonaa euroa.

Tarjei myi viime vuonna samalta alueelta huvilan, jonka pyyntihinta oli 24,5 miljoonaa Norjan kruunua eli noin 2,1 miljoonaa euroa. Bö myi talon lopulta 25,1 miljoonalla Norjan kruunulla eli noin 2,2 miljoonalla eurolla.

Hän osti asunnon kuusi vuotta aiemmin 16,5 miljoonalla Norjan kruunulla eli noin 1,4 miljoonalla eurolla. Verotietojen mukaan tämän verotettavat tulot olivat 1,65 miljoonaa Norjan kruunua eli noin 146 000 euroa vuonna 2022.

Hänen koko omaisuutensa oli 14,5 miljoonaa kruunua eli noin 1,2 miljoonaa euroa. Hän omistaa asunnon Oslon Grünerløkasta. Aluetta on kuvailtu Oslon muodikkaimmaksi kaupunginosaksi. Tarjei omistaa myös loma-asunnon Gausdalin kunnassa.

Hän on maailmancupissa toisena, kärjessä on hänen veljensä Johannes Thingnes Bö.

Tarje on voittanut urallaan kahdesti viestin olympiakultaa sekä kerran olympiahopeaa ja pronssia. Palkintokaapista löytyy myös useita MM-kultamitaleja. Hän voitti muun muassa viime vuoden MM-kisoissa kaksi hopeamitalia, joista viimeisin MM-kulta on vuodelta 2021 Pokljukan kisoista.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa