Nyt edullisesti suoratoistoviihdettä kotiin: SkyShowtimen tilaus vain 3.95€/kk

-> tämä artikkeli sisältää mainoslinkin SkyShowtime palveluun

 Palkitut amerikkalaiset yksinoikeussarjat ensimmäisenä

 Suurimmat menestyselokuvat, joita et voi striimata muualla

 Kuumimmat uudet, paikalliset alkuperäistuotannot

 Rakastetuimmat koko perheen suosikit yhdessä paikassa

Katso kaikki tilausvaihtoehdot SkyShowtimelle tästä

SkyShowtime: Uunituore suoratoistojättiläinen monipuolisella tarjonnalla

SkyShowtime merkitsee tuoreutta suoratoistoalustojen kavalkadissa, tarjoten visuaalisia mestariteoksia sellaisilta elokuvastudioilta kuin Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios sekä Peacock. Myöskään lapsille suunnattu viihde ei ole jäänyt uupumaan: Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures ovat kaikki edustettuina.

Tämä monimuotoinen digitaalinen arkisto ei ole pelkästään diversiteettiä vaan myös intensiivistä ja hypnoottista sisältöä, johon lukeutuu sekä upouusia että eksklusiivisia TV-sarjoja, perheystävällisiä viihde-elämyksiä, todenmukaisia narratiiveja ja dokumenttielokuvia sekä ajattomia klassikoita.

Katseluvapaus: Milloin ja missä vain

SkyShowtimen etuihin kuuluu absoluuttinen katseluvapaus. Pääset käsiksi alustan sisältöön kirjautumalla SkyShowtime-tiliisi ja avaamalla selaimen osoitteessa skyshowtime.com, tai käyttämällä mitä tahansa internet-yhteydellä varustettua laitetta, johon SkyShowtime-sovellus on asennettu. Näitä voivat olla älytelevisiot, matkapuhelimet, tabletit tai suoratoistolaitteet.

Eikä siinä vielä kaikki. Myös offline-katselu on mahdollistettu iOS- ja Android-laitteilla, mikä tarkoittaa, että voit katsella lempiohjelmiasi myös liikkeellä ollessasi, kun internet-yhteys ei ole käytettävissä.

Markkinoiden valloitus: Skandinaviasta Keski-Eurooppaan

Ei ole vain kyse palvelusta, joka rajoittuu muutamaan maahan. SkyShowtime lanseerataan syyskuussa 2022 Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Portugalissa ja Alankomaissa. Palvelun leviäminen jatkuu Espanjaan, Andorraan sekä Keski- ja Itä-Eurooppaan lähitulevaisuudessa ja vuoden 2023 aikana.

Ja mikäli asut Euroopan Unionin alueella, SkyShowtimen katseluoikeus ei rajoitu ainoastaan kotimaahasi. Palvelu on käytettävissä myös muissa EU-maissa, joissa se on saatavilla.

Tarjolla oleva viihde: Laatu ja monimuotoisuus

Mitä tulee katsottavaan materiaaliin, SkyShowtime ei jätä toivomisen varaa. Se on täydellinen symbioosi nykypäivän suoratoiminnan megahiteistä, perheen yhteisiin hetkiin soveltuvista kepeistä elokuvista ja sarjoista sekä niistä TV-sarjoista, jotka pitävät katsojan tiukasti otteessaan.

Yhtäältä voit uppoutua toiminnan jännitykseen, toisaalta voit valita sydäntä lämmittävää viihdettä koko perheelle. Lyhyesti sanottuna, SkyShowtime on kodin viihdekeskus, joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Viihteen lähdeaineisto:

  • Elokuvat: Uusia ja klassikkoteoksia
  • TV-sarjat: Ajankohtaiset ja ajattomat
  • Lasten- ja perheviihde: Iloa kaikenikäisille
  • Dokumentit ja tosielämän tarinat: Syvällistä ja pohdituttavaa

Yhteenveto

SkyShowtime ei ole vain yksi uusi nimi suoratoistomarkkinoilla. Se on moniulotteinen palvelu, joka yhdistää eri taiteenlajeja ja viihdemuotoja, tarjoten laadukasta ja monipuolista sisältöä. Se on palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin maailmoihin ja kokemuksiin.

Tämä palvelu tarjoaa katsojalle vapauden valita, milloin ja missä he haluavat uppoutua erilaisiin tarinoihin. Se on suunnattu niin nuorille kuin vanhoille, yksilöille ja perheille. SkyShowtime on palvelu, joka täyttää kaikki viihteen kriteerit.

Katso kaikki tilausvaihtoehdot SkyShowtimelle tästä

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa