Nyt matkalle tammialesta Matkapojilta – kohteeksi vaikka Tallinna

Tammialeen eli tammikuun alehintojen matkailu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää joulunjälkeisen ajan tunnelmat. Kun valitsette Matkapojat matkanjärjestäjäksi, saatte mahdollisuuden kokea tämän ainutlaatuisen ympäristön sydämessä. Erityisesti suosittelemme kohteeksi Tallinnaa, joka on yksi Euroopan kauneimmista ja historiallisimmista kaupungeista.

Tallinna, tunnettu sen hyvin säilyneestä keskiaikaisesta Vanhastakaupungista, tarjoaa täydellisen ympäristön, kaupungin kapeat mukulakivikadut ja goottilaiset rakennukset luovat taianomaisen tunnelman.

Kulttuurikokemuksia Tallinnassa

Tallinnassa matkaillessanne voitte kokea kulttuurin ja historian syvyyden. Vieraile esimerkiksi Tallinnan kaupunginmuseossa, joka kertoo kaupungin historiasta kiehtovalla tavalla. Tutustukaa myös Paksu Margareeta -tykkitorniin ja merimuseoon, jossa pääsette sukeltamaan Viron merenkulun historiaan.

Toompean mäki tarjoaa upeat näköalat yli koko kaupungin. Täällä voitte ihailla Aleksanteri Nevskin katedraalia, joka on yksi Tallinnan tunnetuimmista maamerkeistä. Kävellessänne pitkin Toompean mäen katuja, tunnette historian siipien havinaa – aivan kuten tammialen alla.

Vanhakaupunki – Aikamatka keskiaikaan
Tallinnan Vanhakaupunki on kuin suoraan sadusta. Sen kapeat mukulakivikadut, korkeat muurit ja goottilaiset tornit vievät matkailijat suoraan keskiajan tunnelmaan. Kävely Vanhankaupungin kujilla on elämys sinänsä, tarjoten mahdollisuuden tutustua lukuisiin pikkuputiikkeihin, kahviloihin ja gallerioihin. Raatihuoneentori on erityisen vilkas paikka, jossa järjestetään markkinoita ja festivaaleja ympäri vuoden.

Museot ja näyttelyt – Kulttuurin sydämessä
Tallinnan museotarjonta on laaja ja kattava. Kansallismuseo Eesti Ajaloomuuseum esittelee Viron historiaa kivikaudelta nykypäivään. KUMU, eli Viron taidemuseo, on puolestaan moderni taidekeskus, joka esittelee virolaista taidetta klassikoista nykytaiteeseen. Merimuseo Lennusadam, sijaitsee ainutlaatuisessa vesilentokoneiden hangaarissa ja tarjoaa kiehtovan katsauksen maan merenkulkuhistoriaan.

Teatterit ja musiikki – Elävää taidetta
Tallinnan teatteritarjonta on monipuolista. Viron kansallisteatteri ja Tallinnan kaupunginteatteri tarjoavat korkeatasoisia esityksiä, jotka ilahduttavat niin draaman kuin komedian ystäviä. Lisäksi kaupungissa järjestetään useita musiikkitapahtumia, kuten Tallinnan Musiikkiviikot ja Jazzkaar-festivaali, jotka tuovat yhteen musiikin ystäviä ympäri maailman.

Kulinaristisia elämyksiä

Tallinnan ruokakulttuuri on sekoitus perinteistä Viron keittiötä ja modernia gastronomiaa. Kokeilkaa perinteisiä virolaisia ruokia, kuten verimakkaraa ja hapankaalia, tai nauttikaa hienostuneista illallisista kaupungin huippuravintoloissa. Jokainen ateria Tallinnassa on mahdollisuus matkustaa ajassa taaksepäin ja kokea paikallisen kulttuurin sydän.

Yhteenveto

Valitsemalla Matkapojat matkanjärjestäjäksi ja suuntaamalla Tallinnaan, saatte kokemuksen, joka yhdistää menneisyyden ja nykyisyyden. Tämä matka ei ole vain mahdollisuus tutustua upeaan kaupunkiin, vaan myös tilaisuus ymmärtää ja kokea tammialen syvä merkitys. Se on matka, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa