Olga Temosen syöpähoidot ohi

Näyttelijä Olga Temosella, 45, on uutta kerrottavaa syöpähoidoistaan, hän kertoi joulukuussa sosiaalisessa mediassa, että hänellä on neljännen luokan aivosyöpä.

Leikkaus ole enää mahdollinen, mutta heillä on kaikki keinot käytössään. Olga kertoo juhlistavansa syöpähoitojen päättymistä yhdessä perheensä kanssa.

Nyt Olga Temonen kertoo uudessa Instagram-julkaisussaan, että syöpähoidot ovat ohi.

– Mun hoidot on ohi! 30 kertaa on mun syöpäkasvainta sädetetty, että saataisiin se hiljaiseksi. Ollaan perheen kanssa juhlimassa laivalla. Päivällä käytiin hengailemassa Tukholmassa ja jaksoin koko matkan könkätä mukana, hän kirjoittaa.

Hän on kertonut seuraajilleen aktiivisesti arjestaan syövän kanssa, hän on mm. intoillut uudesta peruukistaan, jonka hankki itselleen syöpähoitojensa aikana. Hoidoissa on tyypillistä, että esim. sädehoitojen yhteydessä saattaa tulla ilmi hiustenlähtöä.

Lisäksi Olga kertoi uuden vuoden tienoilla, että diagnoosi jäi luonnollisesti hänelle eniten mieleen kuluneesta vuodesta. Hän kuitenkin totesi pysyvänsä optimistisena ja tuntevansa ylpeyttä ja kiitollisuutta.

– Kun katson vuotta taaksepäin, en voi olla kun ylpeä. Ihanat lapset joiden kanssa on oikeasti kivaa ja maailmakaikkeuden ihanin aviomies. Olen kiitollinen nyt, tässä, hän kirjoitti.

Hänet muistetaan näyttelijänä muun muassa Salatut elämät-sarjasta. Hän on näytellyt myös elokuvissa Aika jonka sain, Pohjolan satoa, Valmentaja ja Teit meistä kauniin.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa