Ollakko vai eikö olla? Iida Vainio ja Archie Cruz, mitä oikein tapahtuu?

Iida Vainion, 19, ja Archie Cruzin, 31, rakkaustarina alkoi Farmi Suomen kuvauksissa, jotka alkoivat 9. elokuuta. Kuusi päivää tämän jälkeen Archie kertoi kuitenkin, etteivät seurustele Iidan kanssa sekä väitti romanssin olevan pelkkä vitsi – tästä Iida pöyristyi.

Kaksikon välille on taas roihahtanut rakkaus, sillä heidät on nähty läheisissä tunnelmissa Suvilahden skeitti-tapahtumassa, lisäksi Iida vahvisti julkisuuteen heidän yhteenpaluun, mutta muusikko puolestaan kiertelee kysymystä. Kaksi viikkoa otsikoissa ollut kaksikko oli alkanut kiinnittämään paljon huomiota, sillä heidän havaittiin seikkailemassa Helsingissä, vaikka heidän piti olla kilpailemassa Farmi Suomen-kuvauksissa Pieksämäellä. Otsikot saivat lisää vauhtia, kun he kertoivat olevansa pariskunta, ilmeisesti pikainen rakastuminen Farmin-kuvauksissa oli saanut heidät sieltä myöskin kotiin päin lähtemään – Archie kertoi julkisuuteen, että he olivat Iidan kanssa harjoitelleet vauvojen tekemistä.

Mitä sanoo Archie itse?

– Kyllä, vietämme paljon aikaa yhdessä ja nautimme toistemme seurasta. Pidetään muut asiat omana tietonamme, ettei tule sen enempää draamaa. En haluaa vahvistaa sen enempää tässä vaiheessa, Cruz kommentoi.

Kaksikko siis tapasi toisensa Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa, jotka alkoivat 9. elokuuta. Archie kuitenkin kertoi julkisuuteen kuusi päivää ilouutisen jälkeen, ettei hän seurustele Iidan kanssa. Suhteen julkistamisen jälkeen he karkasivat kuitenkin Ruotsiin lomalle, kuulemma karkuun Suomea – Archien sanoin, ensin sinne lähtivät ystävät ja me Iidan kanssa perässä.

Iidalla on asiaa, pöyristynyt miehen puheista

Archien mukaan kaksikko jatkaa ihmissuhdettaan ystävinä, eikä mitään enempää. Hän jopa väitti, että romanssi oli vain vitsi. Iida itse suorastaan pöyristyi miehen sanoista, koska hänelle romanssi ei ollut vitsiä. Pöyristyttävää käytöstä on ollut myös yhteisessä tekemisessä kaksikolla, kun heidät poistettiin Farmi Suomen-kuvauksista roisin käytöksen takia. Kaksikko kertoo, että tapahtumien kulku paljastuu aikanaan televisiosta. Archie kertoo ettei etsi tällä hetkellä kumppania sekä pysyttelevänsä sinkkuna ja keskittyen omaan uraansa.

– Vastalauseena voin sanoa, että mulle juttu ei todellakaan ollut vitsi. Jos hän kerta näin ajattelee, se on hänen mielipiteensä. Ehkä miehet ajattelevat usein asioista näin, Vainio kommentoi.

Iida on ollut todella eri mieltä kaksikon väleistä, jotka ovat puhuttaneet paljon. Vainio ei hirveästi aikaisemmin viitsinyt kommentoida heidän välejään, sillä joitakin asioita tulisi paljastumaan myöhemmin esimerkiksi Farmi-ohjelman kautta.

– En viitsi sanoa tähän mitään. Tässä on mukana henkilöitä ja näin, haluan pitää tämän siistinä. En halua aiheuttaa pahaa kenellekään. Mutta asioita selviää myös myöhemmin.

Iidan ex-kumppanille puheenvuoro – näin hän reagoi

Iidan ex-kumppani Jesse Palanto, 40, on vihdoin julkisesti kommentoinut kaksikon otsikoihin päässyttä suhdetta. Kahden viikon aikana kaksikko on ehtinyt rakastua, erota ja palata yhteen – kuitenkin epäselvyyksiä ei ole jäänyt puuttumaan.

Lyhyt ja ytimekäs kommentti:

– Jes, Jesse kirjoittaa uutis-julkaisuun high five-emojin kera.

Iidan ja Jessen suhde sai alkunsa viime vuoden keväällä, kihlautuminen tapahtui toukokuun lopulla, mutta ero saapui melkein heti – saman vuoden heinäkuussa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Ollakko vai eikö olla? Iida Vainio ja Archie Cruz, mitä oikein tapahtuu?”

Vastaa