Onlyfans-malli Crista Jaatinen: ”Tämä on ollut todella vaikeaa aikaa” – abortti

Onlyfans-mallina sekä sosiaalisesta mediasta tunnettu Crista Jaatinen, taiteilijanimeltään Belle Barbie on joutunut kokemaan rankkoja asioita. Tommi-puolison kanssa tehty päätös ei ollut helppo ja sitä mietittiin pitkään: abortti.

Onlyfans-malli ja sometähti Crista Jaatinen, 23, taiteilijanimeltään Belle Barbie, joutui heinäkuussa Tommi-puolisonsa kanssa todella vaikean päätöksen eteen. Crista teki raskaustestin, joka oli positiivinen. Raskaus tuli täysin yllätyksenä eikä se ollut suunniteltu, hän oli raskausviikolla neljä, kun hän sai tietää raskaudesta. Cristan mukaan hän on kokenut paljon vaikeita asioita elämänsä aikana, mutta tämä menee ehdottomasti ihan kärkeen ja on ollut elämän vaikeinta aikaa.

– Olin lähdössä seuraavana aamuna tyttöjen kanssa reissuun. Minulla oli ollut kuukautiset viikon myöhässä, mutta se on minulle todella yleistä. En siis osannut yhtään ajatella, että olisin raskaana, Crista kertoo tilanteesta.

Crista Jaatisen eli Belle Barbien Instagram-julkaisu.

Crista tuottaa sisältöä Onlyfans-palveluun ja vuonna 2022 hän kertoikin julkisuuteen, että tienaa viisinumeroisia summia.

Päätöksen teon vaikeus ja pahoinvointi

– Kun näin positiivisen testin, minulle tuli paniikki. Mieheni otti asian todella hyvin vastaan. Hän itseasiassa vain hymyili ja sanoin hänelle, että: ”Minä olen ihan paniikissa!”

Jo lomamatkan aikana hän oli yhteydessä lääkäreihin, perheeseensä ja puolisoonsa, sillä edessä oli vaikea päätös lapsen pitämiseen liittyen vai aloitetaanko raskauden keskeytys eli abortti. Raskauden alkuvaiheessa hänellä alkoi hyperemeesi eli raskaudenaikainen vakava pahoinvointi – oksensi kymmeniä kertoja päivässä, eikä hän voinut kuin nukkua. Hyperemeesi oli yksi vaikuttava tekijä siihen, miksi hän päätyi lopulta aborttiin, joka tehtiin loppujen lopuksi viikolla 9+5.

– Isoin vaikuttava tekijä hyperemeesissä oli kuntoni. Kun menin suihkuun, jouduin makaamaan kolme kertaa lattialla, sillä jalkani eivät kantaneet. Pelkään todella paljon oksentamista ja oksensin koko ajan. Se oli kamalaa, hän kuvailee tilannetta.

Tämä ei myöskään ollut ensimmäinen kerta, kun kaunottarelle on tehty raskauden keskeytys – ensimmäisen kerran se tehtiin Cristan ollessa 16-vuotias. Silloin abortti oli ollut vaikea, eikä se ollut edennyt suunnitellusti.

– Minulla on todella ahtaat paikat, jonka vuoksi jouduin kaksi kertaa kaavintaan. Lääkäri sanoi minulle jo silloin, ettei ikinä suosittelisi minulle alatiesynnytystä. Olen tiennyt sen kaikki nämä vuodet. Mikäli haluan joskus biologisia lapsia, minulle täytyy tehdä sektio. On kuitenkin aina riskinä, että synnytys käynnistyisi ja emme välttämättä lapsen kanssa selviäisi siitä, Crista kertoo haikeasti.

Haaveilee vielä äitiydestä

Crista kuitenkin haaveilee äitiydestä tulevaisuudessa ja on kiitollinen puolisolleen, perheelleen sekä läheisilleen suuresta tuesta raskauden keskeytyksen aikana.

– On ollut ihanaa, kuinka puolisoni on ollut tukenani. Hän olisi ollut kyllä valmis isäksi, mutta hän tiesi, että päätös on lopulta minun. Ei hän olisi tietenkään halunnut käydä sitä läpi, jos minulle olisi käynyt jotain, hän kertoo.

Crista on julkaissut aborttiin liittyen tiktok-videon, jolla on lähes 300 000 näyttökertaa. Hän haluaa jakaa tarinaansa siksi, jotta joku voisi saada hänestä vertaistukea. Crista on saanut todella paljon positiivista palautetta siitä, että kertoi avoimesti abortistaan sekä saanut myös itse vertaistukea seuraajilta.

– Tässä mennään nyt päivä kerrallaan. Tämä on ollut todella rankkaa. Hengissä ollaan, se on pääasia, Crista sanoo.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Onlyfans-malli Crista Jaatinen: ”Tämä on ollut todella vaikeaa aikaa” – abortti”

Vastaa