Onnenarpa-ohjelman juontaja raivosi suorassa lähetyksessä

Matkaoppaat-sarjastakin tuttu Onnenarpa-ohjelman juontaja Janne Antin ei säästellyt sanojaan maanantaisessa lähetyksessä – se herätti katsojissa paljon hämmennystä.

Janne kertoo lähetyksessä todella suoraan työyhteisössä olevasta henkilöstä, joka kuulemma sabotoi muita. Hän viittaa puheissaan, että kyseinen henkilö pystyy puhumaan hänen käyttämään korvanappiin.

– Minä olen miettinyt tässä, että tämä yksi henkilö, joka puhuu minulle korvaan niin ikävästi. Ehkä hän haluaa, että lopetan juontotyöt tässä. Ehkä hän haluaa minut pois tästä. Voiko yksi ihminen käyttäytyä näin rumasti muita ihmisiä kohtaan, juontaja Janne Antin kysyy suorassa lähetyksessä.

Hän vihjaa, että samassa työyhteisössä on henkilö, joka käyttäytyy toistuvasti huonosti muita työntekijöitä kohtaan. Näiden puheiden perusteella kyseessä ei ole pelkästään yksittäinen riita, vaan tilanne on jatkunut tämän mukaan jo kauan, jopa vuosien ajan.

– Kaikki vaan jatkuu vuosi toisensa jälkeen. Yksi henkilö, joka sabotoi muita, hän kertoo.

Janne kertoo lopettavansa työt, mikäli tilanteeseen ei saada loppua. Janne juontaa siis Onnenarpa-ohjelmaa, mutta hänet on myös nähty Matkaoppaat-sarjassa. Hän ei halua tarkemmin avata tilannetta, mutta sanoo, että tilanne käsiteltiin lopulta yrityksen sisällä.

– Tähän pitää tulla tulla loppu, vaikka minä joutuisin tekemään sen suorassa lähetyksessä. Jos siihen ei tule loppua, minä joudun kävelemään pois, Janne sanoi lähetyksessä.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa