Osallistu kilpailuun ja voita DNA:lta Samsung QLED televisio

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla


Samsung The Frame ja olohuoneen ilme

Samsung The Frame on erityislaatuinen televisio, joka yhdistää viimeisimmän teknologian ja taiteellisen estetiikan. Tämän television avulla voit tuoda sekä teknologista laatua että visuaalista taidetta osaksi olohuoneesi sisustusta. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit integroida Samsung The Frame -television osaksi kodin sisustusta.

Designin vaikutus

Samsung The Frame on suunniteltu näyttämään enemmän taideteokselta kuin perinteiseltä televisiolta. Sen kehystetty ulkoasu ja Art Mode, joka esittää taideteoksia tai valokuvia televisiota ei käytetä, tekevät siitä ainutlaatuisen. Voit valita eri tyylejä ja materiaaleja olevia kehyksiä, jotka sopivat olohuoneesi sisustukseen ja henkeen.

Värien ja materiaalien yhdistäminen

Oikeanlaisten kehysten ja asetusten valinta auttaa The Framea sulautumaan osaksi olohuoneen sisustusta. Tarjolla on monenlaisia kehysvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat väreiltään ja materiaaleiltaan, mahdollistaen television mukauttamisen muiden sisustuselementtien kanssa. Tämä muuttaa television olohuoneen keskipisteeksi, joka täydentää tilan yleisilmettä.

Television sijoittaminen olohuoneessa

Optimaalinen paikka The Framelle on usein huoneen keskeinen seinä, missä se toimii kuin taideteos. Voit myös asettaa television niin, että se on ensimmäinen asia, jonka vieraat huomaavat tilaan astuessaan. Television korkeuden säätäminen oikein on tärkeää, jotta se istuu luontevasti muun sisustuksen joukkoon.

Yhteensovitus muun sisustuksen kanssa

Samsung The Frame soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin. Modernissa kodissa se voi korostaa tilan minimalistista ilmettä, kun taas perinteisemmissä tiloissa se voi liittyä osaksi klassista taidekokoelmaa. Televisio voi myös toimia osana laajempaa seinäasetelmaa, joka sisältää muita taide-esineitä tai hyllyjä.

Käyttö tilanjako-elementtinä

Avoimissa tiloissa The Frame voi toimia myös tilanjako-elementtinä. Sijoittamalla television jalustalle tai seinätelineeseen, se ei ainoastaan toista taidetta vaan auttaa myös erottamaan eri tilat toisistaan, kuten olohuoneen ja ruokailualueen.

Samsung The Frame tarjoaa ainutlaatuisen tavan yhdistää teknologia ja taidetta, luoden olohuoneeseen visuaalisesti mielenkiintoisen ja toiminnallisen keskipisteen.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ – Yhteenveto

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on tyylikäs ja ominaisuuksiltaan monipuolinen televisio, joka sopii erinomaisesti taiteen ystäville. Se tarjoaa laadukkaan kuvanlaadun ja ainutlaatuisen taidetilan, joka muuttaa television taideteokseksi, kun sitä ei käytetä.

Tässä televisiossa on useita avainominaisuuksia:

 • QLED-näyttö: Samsungin QLED-näyttöteknologia hyödyntää Quantum-pisteitä toistaakseen laajemman värispektrin ja korkeamman kirkkauden kuin perinteiset LED-televisiot.
 • 4K-resoluutio: Television resoluutio on 3840 x 2160 pikseliä, mikä on neljä kertaa Full HD -televisioiden resoluutio.
 • Quantum Processor 4K: Tehokas prosessori, joka skaalaa alhaisemman resoluution sisältöä lähelle 4K-laatua.
 • HDR: Tukee HDR:ää (high dynamic range), joka tarjoaa laajemman kontrastisuhteen ja kirkkaammat huippuvalokohdat.
 • Taidetila: Kun televisiota ei käytetä, se voi näyttää taideteoksia Samsungin Art Storesta tai omasta kokoelmastasi. Voit valita useista eri genreistä, kuten maalauksista, veistoksista ja valokuvista.
 • One Connect -liitäntärastia: Liitäntärastian avulla voit liittää kaikki laitteet erilliseen rasiaan, joka voidaan piilottaa television taakse. Tämä auttaa pitämään kaapelit järjestyksessä ja poissa näkyviltä.
 • Heijastamaton mattapintainen näyttö: Vähentää häikäisyä ja heijastuksia.

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät:

 • Laadukasta kuvaa
 • Ainutlaatuista taidetilaa
 • Tyylikästä muotoilua
 • Monipuolisia ominaisuuksia
Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa