Paula Joukanen villitsee Miss Universum-kisassa: ”Tässä on se kuuluisa punapää…”

Miss Suomi 2023 Paula Joukanen on matkustanut El Salvadoriin, jossa järjestetään tämän vuoden Miss Universum-kisat. Paula on päivittänyt Instagram-tiliään kisapaikalta ahkerasti ja niiden perusteella naisella menee siellä lujaa. Hän ei ole tyypillinen ujo suomalainen, vaan hän suorastaan villitsee paikan päällä muita. Hän on päässyt myös hyödyntämään espanjan kielen taitoaan.

– Ensimmäiset kaksi päivää ovat menneet sovituksissa ja tutustuessa muiden maiden osallistujiin. Olen päässyt hyödyntämään kielitaitoani, sillä olen jutellut espanjaksi lattarimaiden edustajien kanssa. Monen oikea luonne ei ole vielä tullut esiin tässä vaiheessa, kertoo Paula tiedotteessa.

Paula on päässyt jo tapamaan Miss Universum -kilpailun pitkäaikaista johtajaa Paula Shugartia

Tiedotteen mukaan Paula on käynyt tapaamassa kaimaansa Miss Universum -kilpailun pitkäaikaista johtajaa Paula Shugartia, jolle tiedotteen mukaan kerrottiin, että tässä on nyt tämä kuuluisa punapää.

Ei ihme, että Paulaa sanotaan jo kuuluisaksi, koska hän ei arkaile liittyä mukaan kadulla käytäviin tansseihin tai tutustua muihin kilpailuun osallistuviin kaunottariin. Tässä alla on yksi Paulan julkaisuista, jossa nähdään katutansseja ja muuta Paulan kokemaa.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Jotkut ovat huomanneet, kuinka Paula muistuttaa ulkonäöltään jonkin verran laulaja Adelea. Tässä alla olevassa Paulan julkaisemassa videossa joku kommentoikin, että videossa on Suomen Adele, ja kysyy osaako Paulakin myös laulaa.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Paula on Miss Suomi vuosimallia 2023, mutta Miss Suomi-finalisti Jenna Rintamäki aikoo voittaa kilpailun ensi vuonna

Näin myös uutisoitiin aiemmin: Hänelle kuuluisa meikkitaiteilija olisi suonut Miss Suomi-kisan voiton – katso kaunottaren kuvat

Paula on saanut huonetoverikseen Islannin edustajan, joka on Paulan mukaan todella ujo

Kisaan osallistuvat jakavat huoneen toisen kisaan osallistuvan kanssa. Paula jakaa huoneensa Islannin edustajan Lilja Sif Pétursdóttirin kanssa. Lilja on Paulan mukaan ujo, josta hän mainitsee tiedotteessa.

– Huonekaverini on Lilja. Hän on todella ujo, eikä puhu juurikaan muiden kanssa, mutta ainakin autamme toisiamme sulkemaan mekot. Liljan kanssa olemme keskustelleet missikisoihin osallistumisesta.

Vuoden 2023 Miss Universum kruunataan lauantai, 18. marraskuuta. Siihen asti voidaan jännätä miten Suomen edustajalla Paula Joukasella kisassa menee. Kruunaako yhdysvaltalainen R’Bonney Gabriel seuraajakseen Paulan vai pääseekö Paula kisassa perintöprinsessaksi?  

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Paula Joukanen villitsee Miss Universum-kisassa: ”Tässä on se kuuluisa punapää…””

Vastaa