Pia Nykäsellä uusi mies, tyrmää suhde-huhut täysin

Pia Nykänen toivoo nyt, ettei hänelle laitettaisi onnitteluja uuteen rakkauteen liittyen, tyrmää uudet suhde-huhut. Kaikki alkoi kuvasta, jonka nainen julkaisi Instagramissa tuntemattoman miehen kanssa. ”Ei ole uusi mies, vaan sukulaismies”.

Matti Nykäsen leski Pia Nykänen julkaisi Instagram-tilillensä kuvan miehen kanssa, mutta haluaa kuitenkin tehdä yhden asian selväksi; kyseessä ei ole hänen kumppaninsa. Hän toivoo, ettei hän saisi enää viestiä aiheeseen liittyen, ei myöskään onnitteluja.

– Laitan tämän kuvan uudelleen. Ei ole uusi mies, vaan edelleen sukulaismies, Pia kirjoittaa.

– Jospa onnittelut loppuisi, se on turhaa. Please, älkää laittako enää mitään rakkaushymiöitä, hän jatkaa vielä napakasti.

Pia Nykänen jäi leskeksi vuonna 2019, kun hänen puolisonsa, jokaikisen suomalaisen tuntema ex-mäkikotka Matti Nykänen kuoli yllättäen. Pia kertoi Iltalehdelle hiljattain, että Matti on ollut hänen ajatuksissaan viime aikoina enemmän kirjan ja dokumentin takia.

Pia ihmetteli myös Kai Ekholmin Matti Nykänen – Pilviin kahlittu poika-kirjan sävyä. Lokakuun alussa julkaistussa teoksessa Mattia kuvailtiin esimerkiksi ”harakanpelättinä pellolla” ja ”parisuhteiden Hannibal Lecterinä”.

– Se ihminen ei ole koskaan tavannut Mattia. Hän tuntenut Mattia kuin lehtijuttujen ja kuulopuheiden perusteella, ja niiden perusteella hänen on täytynyt kirjansa tehdä. Oli aika törkeää tekstiä, Pia Nykänen sanoo.

– Siinä vedettiin Mattia alta lipan, koko ajan haukuttiin, mitä olen tästä ymmärtänyt. En ole kirjaa kokonaisuudessaan lukenut, enkä lue! Jos Matti eläisi, hän olisi haastanut kirjailijan oikeuteen. Ei hän olisi halunnut lukea tuollaisia puheita itsestään.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa