Pippa Laukka juhli synttäreitään bikineissä – uskoisitko hänet 53-vuotiaaksi?

Pippa teki viime vuonna suuren päätöksen. Pippa päätti,että keväällä jättää virkatyönsä. Tämän vuoden alkaessa loppui Pipan työ Vihdin ja Karkkilan terveysjohtajana.

Viikon uudenlaista elämää elettyään hän kertoi suosittelevansa kaikkia jättämään pois asioita, jotka ottavat enemmän kuin antavat.

– Nyt mä itse harjoittelen sitä, että on ihan ok pitää vapaapäiviä keskellä viikkoa, hän kertoi someseuraajilleen tammikuussa.

Tammikuussa järjestetyssä Venla-gaalassa hän kertoi Seiskalle enemmän positiivisesta elämänmuutoksestaan.

– Minulla on ollut sosiaalinen elämä aika rajattua, ja toisaalta olen sopinut menoni hyvissä ajoin. Olen aiemmin laittanut kaiken lomalleni heinäkuuhun. Se ei ole minulle ihannetilanne, eikä varmasti kenellekään, Pippa pohti tuolloin.

Pippa juhlii 15.05.2023 merkkipäiväänsä ja näyttäytyy sosiaalisessa mediassa suorastaan loisteliaana. Hän julkaisi ihastuttavan kuvan, jossa säteilee vedessä polviaan myöten pinnan alla, mustat bikinit yllään ja voitonmerkkiä molemmilla käsillään näyttäen.

Pippa kirjoittaa kuvatekstissä elävänsä elämänsä parasta aikaa ja luettelee siihen useita syitä. Vaikka ei Pippa suoraan sano sitä, vaikuttaa siltä, että virkatyön jättäminen on osittain vaikuttanut lääkärin hyvinvointiin.

– Tunnen itseni ja tiedän kuka olen. Olen terveesti itsevarma. Ei ole pakko tehdä mitään, jos ei halua. Voin paremmin kuin koskaan, Pippa kirjoittaa.

– Elämä on kivaa!

Lähde: Seiska / Instagram

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa