Rakkausjuorut – mitä uutta on tapahtunut rakkauden rintamalla tunnetuille henkilöille

Uusi rakas vaiko ero? Mitä heille kuuluu nyt, yhdessä vai erikseen? Rakkauteen liittyvät uusimmat juorut ja käänteet juuri sinulle – sosiaalisesta mediasta, musiikista ja erilaisista ohjelmista tutut kasvot, miten heillä menee rakkauselämässä?

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Ero!

Julkisuudesta tuttu pariskunta on päätynyt eroamaan – Sara Chafak, 32 ja Jeffrey Lawman, 28 ovat päätyneet eroon. Sara on julkaissut asiasta kirjoituksen Instagram-tililleen torstaiyön aikana. He olivat yhdessä muutaman vuoden ajan, suhde julkistettiin marraskuussa vuonna 2020 – kaksikko asui avosuhteessa Helsingissä.

Sara tuli julkisuuteen alun perin Miss Suomi-kilpailun kautta ja Jeffrey on luonut uraa sosiaalisessa mediassa sekä kilpaillut erilaisissa televisio-ohjelmissa. He esiintyivät myös yhdessä Rikkaat ja rahattomat-ohjelmassa rikkaiden roolissa.

– Moikka ihanat. Halusin ilmoittaa näinkin henkilökohtaisesta asiasta, kuin mun parisuhde. Lyhyesti, ollaan päädytty nyt eroamaan Jefin kanssa. Elämä jatkuu ja kaikki on terveenä, Sara kertoo kirjoituksessaan.

Jukka Poika sai lapsen, perhe-elämä ja rakkaus kukoistaa

Jukka Poika ilmoittaa sosiaalisessa mediassa parin toisen lapsen syntyneen, onnittelut siis kaksikolle – ilmoitus uudesta ihmeestä tuli Jukka Pojan Instagram-tilillään, hän on nyt jo kuuden lapsen isä, edellisestä suhteesta kolme lasta ja lisäksi yksi tyttölapsi muusta suhteesta.

Jukka Poika ja Teija-vaimo avioituivat vuonna 2016 ja ensimmäinen lapsi Esko syntyi muutama vuosi avioitumisen jälkeen, nyt syntynyt lapsi on heidän toinen yhteinen lapsensa.

Pettämiseen ja pois muuttoon liittyviä huhuja: Britney Spears

Vasta reilun vuoden kestänyt avioliitto on ilmeisesti tullut päätökseen, kun Britney Spearssin huhutaan eronneen aviomiehestään Sam Asgharista – parin välit kiristyivät, kun Sam epäili Britneyn olleen uskoton, tilanne oli päättynyt riitaan ja asumuseroon.

Pariskunta oli joutunut erohuhujen keskelle lyhyen liittonsa aikana jo aiemminkin, viime keväänä huhumylly käynnistyi, kun molemmat nähtiin liikkumassa ilman vihkisormuksiaan. Vielä kesäkuussa Britney oli julkaissut yhteiskuvia kumppaninsa kanssa sosiaaliseen mediaan, nyt ei kuitenkaan enää mitään. On tullut ilmi, että olisi vain ajan kysymys, kun Sam hakee eroa.

https://www.instagram.com/p/Ct0Jn5hRhqP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9c16f6ba-0337-42db-99a5-a76917b227c4

Love Island-pariskunnan onni ei kauaa kestänyt

Uusimman kauden Love Island-kilpailussa korviaan myöten rakastuneet Josefiina ja Niko ovat myös päätyneet eroon – yhteydenpito loppui Suomessa, vaikka olivat kauden aikana tiivis pari. Saarelta lähdön jälkeen he ilmoittivat nopeasti sosiaalisessa mediassa, että suhde on päättynyt, ilmoitus tuli vain kaksi viikkoa finaalin jälkeen.

Nyt Josefiina on avannut suunsa ja kertoo Suplan Happy hour-podcastissa lisää siitä, mitä heidän välillään tapahtui – Niko puhui kuvauksissa siitä, kuinka hän ajatteli yhä jotain toista henkilöä kotisuomessa. Se sai Josefiinan epävarmaksi ja kertomaan, ettei aio tai halua olla kolmas osapuoli.

– Minulle tuli niistä kaikista lukemattomista keskusteluista olo, että se on loppuunkäsitelty, eikä siinä ole enää mitään, Josefiina kertoo.

Josefiinan mukaan Niko oli kuitenkin rehellinen tilanteesta, joka vallitsi Suomessa, eikä pari ollut juurikaan tekemisissä enää Suomeen paluun jälkeen. Josefiina harmittelee näin jälkeen päin. ettei tutustunut saarella muihin mieheen vaan keskittyi ainoastaan Nikoon.

– On ollut huijattu ja epäreilu olo koko tosta kokemuksesta. En tutustunut keneenkään muuhun, koska se juttu tuntui hyvältä ja oikealta. Olin todella ihastunut. Edelleen mulla on perhosia, ei ne noin vain kuole, Josefiina myöntää.

Hallitseva Miss Suomi-voittaja on eronnut!

Petra Hämäläinen, 26, on siirtynyt sinkku-markkinoille, hallitseva Miss Suomi erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään – vahvisti eron tiistaina. Ero on tapahtunut jo kesän alussa, mutta tuli tietoon vasta nyt. Erosta huolimatta Petra voi juuri nyt hyvin.

Parisuhteen päättyminen nousi spekulaation kohteeksi, kun hän julkaisi maanantaina Instagram-tilillään päivityksen, jossa oli hastag-tunniste #single.

– Elämä on ollu aika kivaa viime aikoina. Onneksi olen ottanut aikaan itseni kehittämiseen, jotta voi vapaasti olla tänään se tyyppi kuka on. Itsevarmuus on avain sana, kukaan ei ole ”täydellinen”, Petra kertoi kyseisessä päivityksessä.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Rakkausjuorut – mitä uutta on tapahtunut rakkauden rintamalla tunnetuille henkilöille”

Vastaa