Robin ja Korean reissu

Robin on ehtinyt olla nyt Soulissa viikon verran, ja kuulemma kylmää on ollut. Samalla fanit ovat jo odottamassa Robinia takaisin Suomeen, vaikka seuraava keikka on tiedossa Suomessa vasta kesäkuussa. Robin Packalenin matka ei ole ollut tyypillinen aurinkoloma. Hänen Instagram-kuvansa ja kommentit paljastavat, että Soulissa on yllättävän kylmä. Tämä on herättänyt seuraajien huomion, erityisesti kun Robinin ensimmäisissä lomakuvissa hänellä on käsissään hansikkaat. Robin on kommentoinut, että kylmyys tuntuu luihin ja ytimiin asti. Tämä osoittaa, että matka ei ole pelkkä rentoutumisreissu, vaan myös uudenlainen kokemus kylmässä ilmastossa.

Robinin tuoreimmat lomaotokset ovat herättäneet huomiota erikoisella tyylillään. Yhdessä kuvassa hän poseeraa varoituskartio päässään ja aurinkolasit silmillään, mikä on saanut seuraajat kommentoimaan hauskoilla huomioilla. Tämä osoittaa, että Robin nauttii matkallaan myös kevyemmästä ja leikkisämmästä hetkistä, tuoden iloa ja huumoria seuraajilleen. Robin on ilmoittanut, että hän viettää pidemmän aikaa Soulissa. Hän on paljastanut somessa, että hänen ensimmäinen keikkansa kesällä on 1.6., jolloin hän palaa takaisin Suomeen. Tämä tarkoittaa, että Robin viettää kevään kokonaisuudessaan Soulissa, tutustuen kaupunkiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Robbin kuvien hauskuus ja keveys tuovat esiin, että matkailussa ei ole aina kyse vain nähtävyyksistä ja kokemuksista, vaan myös huumorin ja kepeyden merkitys. Hänen vekkulit poseerauksensa ja kommenttinsa näyttävät, että matkailu voi olla myös hauskanpitoa ja naurua.

Miksi Koreaan?

Robin Packalenin 2020-luvun englanninkieliset julkaisut eivät ole saavuttaneet toivottua menestystä. Tästä huolimatta hän jatkaa pyrkimystään kansainvälisille markkinoille. Hänen neljäs sija vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailussa kappaleella ”Girls like you” osoittaa, että hänellä on edelleen potentiaalia ja halua saavuttaa kansainvälistä tunnustusta.

Yhteistyö ja kiertueet

Robin Packalen on hankkinut arvokkaita kokemuksia esiintyessään loppuvuodesta 2023 norjalaisen DJ Alan Walkerin kanssa Kiinan kiertueella. Tämä yhteistyö alan tunnetun artistin kanssa on merkittävä askel hänen urallaan ja tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa uusia yleisöjä.

Uusi suunta Etelä-Koreassa

Vuodenvaihteessa Packalen otti uuden suunnan urallaan suuntaamalla yksin Etelä-Koreaan. Hänen tavoitteensa löytää musiikillisia yhteistyökumppaneita tässä nopeasti kasvavassa musiikkimarkkinassa heijastaa hänen haluaan uudistua ja laajentaa musiikillista vaikutusvaltaansa. Packalenin kiinnostus korealaiseen musiikkiin ja halu tehdä yhteistyötä korealaisten artistien kanssa osoittaa hänen tunnustuksensa alueen merkityksestä globaalissa musiikkikentässä.

Tähtäimessä maailmanvalloitus

Packalenin päätös suunnata Etelä-Koreaan ja hänen lausuntonsa HS:lle kertovat hänen suurista tavoitteistaan maailmanvalloituksen suhteen. Hänen kiinnostuksensa työskennellä korealaisten artistien kanssa ja näkemys heidän merkityksestään ”kuningaina” musiikkimaailmassa kuvastaa hänen määrätietoista pyrkimystä tunkeutua uusille markkinoille ja luoda menestyksekkäitä yhteistyösuhteita.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa