Robin kiertueelle suositun tähden kanssa

Laulaja Robin Packalen kertoo julkisuuteen haastattelussaan, mitä hän ajattelee kansainvälisen uran luomisesta ja mitä hän tuntee – kiertueelle tunnetun artistin kanssa.

Teininä jo suosituksi tullut laulaja Robin Packalen kertoo julkisuuteen, kuinka hänen oli tarkoitus tehdä UMK:n siivittämänä ”blindchannelit”. Hän kuitenkin kieltäytyi useaan otteeseen UMK-laulukilpailusta, vaikka hänen mielessään on ollut jo pitkään kansainvälinen ura. Laulukieli myös vaihtui suomen kielestä englanniksi.

Keväällä 2022 kysyttiin uudestaan, onko Robin halukas osallistumaan Uuden Musiikin Kilpailuun ja hän harkitsikin asiaa ensimmäistä kertaa oikeasti tosissaan, sillä Suomen UMK-kilpailun edellisenä vuonna voittanut Blind Channel oli saanut kansainvälistä yleisöä Dark Side-hitillään.

– Mua on kosiskeltu monta vuotta UMK:hon. Jo aiemmin on ollut miljoona syytä osallistua, mutta olen halunnut odottaa, artisti kertoi Uuden musiikin lehdistötilaisuudessa.

Robinilla oli yksi ainoa ehto – pitää olla tarpeeksi hyvä biisi ja niin syntyi kappale: Girls Like You.

Kilpailussa vastassa oli mm. suuren suosion kappaleellaan saanut Käärijä ja nykyään joka puolella maailmaa soiva Cha Cha Cha. Käärijä-huuma valtasikin nopeasti koko Suomen ja se äänestettiin Suomen edustajaksi Euroviisuihin.

Katsojat äänestivät Robinin Girls Like You-kappaleen kilpailun neljänneksi.

Seuraavaksi hän lähtee kiertueelle norjalaisen dj:n Alan Walkerin kanssa, mutta kevään hän taas viettää Etelä-Koreassa työstäen uutta musiikkia.

Robin kertoo, mitä hän ajattelee omasta kansainvälisestä urastaan sekä vastaa, tuntuuko se hänen mielestään epäonnistumiselta. Hän sanoo, että asia ei ole mikään läpihuuto-juttu, joka tapahtuu vain päättämällä.

– Se on omaan päähän tosi tärkeää, että on joku suunta. Joku mihin sä haluat omaa elämääsi viedä. Mulla se on ollut toi kansainvälisen uran luominen, hän sanoo.

– Mä en halua kiirehtiä sen musiikin kanssa. Sen pitää olla jotain tosi uniikkia ja tosi erilaista tästä eteenpäin, artisti sanoo.

Levy-yhtiö Universal tai artisti itse eivät ole vielä menettäneet toivoa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa