Rosanna Kulju erosi vuoden sisällä kahdesti – mahtui vielä kolmas pettymys

Mediapersoona Rosanna Kulju, 31, haluaa kertoa kuluneesta vuodesta – toisena Selviytyjät Suomi-ohjelmasta pudonnut mediapersoona Rosanna kertoo kokevansa todella suurta ja vahvaa epäonnistumisen tunnetta elämän ja rakkauden suhteen. Erosi kaksi kertaa vuoden sisään, eikä sekään riittänyt, sillä kolmas pettymys oli tulossa pian nurkan takaa kaunottaren eteen.

Selviytyjät Suomi kilpailijat on tässä – lue lisää

Rosanna Kuljulla, 31, on paljon asiaa kuluneesta vuodestaan. Hän kertoo Instagram-tarinoissaan, että hän on vuoden aikana kokenut todella isoa epäonnistumisen tunnetta niin elämän kuin rakkausasioiden suhteen ja kertookin eronneensa vuoden aikana kahdesti.

Rosanna erosi ensin toukokuussa vuonna 2022 ja sen jälkeen tämän vuoden puolella vähän ennen Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksien alkamista, hän on kertonut avoimesti, että molemmat erot tapahtuivat positiivisissa merkeissä ilman draamaa. Nyt hän kertoo sosiaalisessa mediassa, että Selviytyjät Suomi -ohjelmasta putoaminen harmitti häntä erityisesti siksi, että hän oli kokenut epäonnistuneensa jo valmiiksi henkilökohtaisissa asioissaan.

– Erosin juuri ennen lähtöä. Vaikkakin yhteisymmärryksessä, oli se silti minulla takaraivossa. Tuli tunne, että kaikki, mihin kosken, murenee. Nyt jälkeenpäin tiedän, että asioiden piti mennä näin, hän kertoo Instagram-tarinoissaan.

– Koen välillä yksinäisyyttä ja riittämättömyyttä, mutta ne ovat vaan tunteita, jotka onneksi menevät ohi yleensä yhtä nopeasti kuin tulevat. Se on normaalia – en ole ainoa 32-vuotias sinkkunainen, joka nuorempana luuli elämänsä olevan täysin erilaista tässä vaiheessa. Se tuo minulle lohtua ja tunnetta siitä, etten ole yksin, hän kertoo myöhemmin Instagramin tarina-osioissaan.

Ero pisti kaiken uusiksi – lue lisää tästä

Hän kertoo oppineensa, ettei hän voi perustaa onneaan jonkun toisen ihmisen varaan. Lisäksi hän paljastaa, missä vaiheessa hän olisi omasta mielestään valmis uuteen parisuhteeseen.

– Kaikki tapahtuu sitten, kun on sen aika. Nyt elän täysin itselleni, asetan omat rajani ja pohdin arvojani. Lisäksi elän tätä elämän sekasortoa kaikissa väreissään, hän jatkaa.

– Suhteeseen ryhdyn vasta sitten, kun se ja ihminen tuovat elämääni jotain lisää. En halua pakottaa mitään, enkä epätoivoisesti etsi mitään. Minä olen oma turvani ja olen siitä tosi ylpeä, että olen tässä onnistunut, hän sanoo.

Rosanna pohtiikin paljon sitä, että hän on epäonnistunut asioissa juurin sen takia, että hän on uskaltanut elää sydän auki, olla toiveikas, rakastaa, heittäytyä ja yrittää asioita. Hän kertoo toivovansa omalla tarinallaan osoittavansa muille, ettei elämä ole niin täydellistä kuin se saattaa ulkopuolisille näyttää varsinkaan sosiaalisen median kautta. Lisäksi hän haluaa painottaa seuraajilleen, etteivät he ole ikinä yksin riittämättömyyden tai epäonnistumisen tunteen kanssa.

– Olen luvannut itselleni, etten kyynisty rakkauden edessä ja yritän pitää siitä kiinni. En voi, enkä halua avata enempää, koska kaikki asiat eivät ole yksinään minun jaettavia, hän kirjoittaa.

– Kunnioitan ihmisiä, jotka ovat olleet tai ovat edelleen elämässäni todella paljon ja toivon heille sydämeni pohjasta pelkästään hyvää. Elämää tämä vain on ja asioiden oli kliseisesti tarkoitus mennä juuri näin, hän lisää.

Ikäviä kommentteja painosta

Rosanna kertoo Instagramin tarinat-osiossa, että hän sai useamman viestin ja kommentin, koskien hänen vartaloaan sekä painoaan. Kommenteissa kyseltiin myös sitä, kuinka paljon hän painaa. Yhteydenottojen taustalla oli Rosannan aikaisemmin julkaisema kesäinen video, jossa hän pulahtaa mereen bikineissä ja käy uimassa.

– Alat näyttämään liian laihalta, Rosannan saamassa kommentissa kirjoitetaan.

Hän vastasi kommenttiin yllättävän pitkällä kirjoituksella. Kulju kertoi kirjoituksessaan, kuinka hän on kärsinyt erilaisia fyysisiä oireita loppuunpalamisensa takia. Se ja lisäksi raskas liikunta osoittautuivat lopulta huonoksi vaihtoehdoksi naisen keholle. Nyrkkeilijänä ja crossfit-harrastajana tunnettu Rosanna alkoi saada esimerkiksi pahoinvointia tekemistään treeneistä sekä maha-oireita.

– Mun hermosto on käynyt ylikierroksilla loppuunpalamisesta lähtien. Se on oireillut tosi paljon ja tehnyt elämääni paljon ongelmia muun muassa unen, palautumisen ja ruoansulatuksen kanssa, Rosanna kertoo.

Hän kertoi viestissä, että on muuttanut kesän aikana liikunnallisia tottumuksiaan. Hän on vaihtanut raskaat lajit muun muuassa joogaan ja muihin matalatempoisiin liikuntamuotoihin. Hän tarkentaa, ettei ole ryhtynyt kesällä minkäänlaiselle dieetille, eikä tarkkaile kaloreita. Hän lisää vielä, ettei myöskään tiedä omaa painoaan, koska ei käytä vaakaa.

– Olen täysin normaalikokoinen (inhoan sanaa normaali, mut ymmärrätte pointin) 32-vuotias nainen, joka on 169cm pitkä. Mun BMI taitaa olla yli ”normaalin”, mut mitä väliä? Mä riitän itselleni ja se on tiedättekste niin helvetin kiva juttu, että se riittää. En tarvitse muiden hyväksymistä sille, mitä olen ihmisenä tai ulkoisesti. Mulle muutenkin on aina ollut tärkeämpää olla persoona, kuin pelkästään kaunis, Rosanna sanoo.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Rosanna Kulju erosi vuoden sisällä kahdesti – mahtui vielä kolmas pettymys”

Vastaa