Saara Aalto avoimena lapsuudestaan: Kotona ei kuunneltu kuin yhtä artistia

Laulaja Saara Aalto on avoimena lapsuudestaan, sillä kotona ei kuunneltu ketään muuta kuin ainoastaan yhtä artistia – Saara on kansainvälisesti tunnettu nimi, sillä on kilpaillut muun muassa laulukilpailussa nimeltään X-Factor UK:ssa ja sijoittui siellä toiseksi.

Pariskunta pyytää hurjaa summaa, tästä ”unelmavalmennuksessa” on kyse – lue lisää

Musiikkiuran lisäksi Saara ja hänen vaimonsa Meri Aalto perustivat aiemmin tänä vuonna No Fear Akatemia -nimeä kantavan verkkovalmennuksen, jonka avulla he lupaavat auttaa ihmisiä saavuttamaan kaikki unelmansa. Saara on nykyään siis myös laulajan lisäksi unelmavalmentaja.

Kotona kuunneltiin vain yhtä artistia, Saaran lapsuudenmuisto

– Kotonamme emme kuunnelleet radiota tai paikallista musiikkia. Kuuntelimme pelkästään äitini omistamia Abban kasetteja, Saara kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Tänään tiistaina 5. syyskuuta Saara jakoi Instagram-sivullaan tunteikkaan videon vuoden 2017 konsertistaan, mikä järjestettiin areenalla. Videolla hän laulaa Abban The Winner Takes It All -kappaleen, jonka hän omisti vanhemmilleen. Biisiin liittyy Saaralla runsaasti muistoja, ja hän jakaa Abba-tarinansa kuvatekstissä.

– Muistan yhä, kun katsoin The Winner Takes It Allin musiikkivideon videokasetilta ja olin äärimmäisen vaikuttunut ja liikuttunut. Mahdollisuus laulaa tämä kappale X Facoryssa vuonna 2016 ja omalla areenakeikallani 2017 oli mullistava. Olen tehnyt täyden ympyrän, Saara kuvailee.

Saara kertoo, että hän saa yhä kylmiä väreitä katsoessaan esiintymis-videonsa lopun: ”Kannamme niin paljon asioita lapsuudestamme, ja se voi olla suuri vahvuus. Kiitos äiti ja isä!”

Saaran Instagram-julkaisu

Häihin oma kappale puolisolle

Saara ja hänen managerinaan toimiva Meri menivät naimisiin keväällä 2020. Kesäkuussa he järjestivät hulppeat hääjuhlat Italiassa. Saara paljasti kirjoittaneensa vaimolleen häihin ikioman kappaleen.

Saara kirjoitti puolisolleen oman kappaleen – lue lisää tästä

– Meri oli toivonut omaa biisiä pitkään. Alkukesäni oli kuitenkin niin kiireinen, että ehdin tekemään biisiä vasta kaksi päivää ennen lähtöä. Laulu syntyi viime hetken paniikissa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Saara Aalto avoimena lapsuudestaan: Kotona ei kuunneltu kuin yhtä artistia”

Vastaa