Saat S-ryhmän Bonusta Moin puhelinliittymistä

Moi Mobiili Oy on suomalainen mobiilioperaattori, joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden kerryttää S-ryhmän Bonusta heidän puhelinliittymänsä kuukausimaksuista. Tämä yhteistyö on merkittävä etu Moi Mobiilin asiakkaille, sillä se mahdollistaa Bonuksen kertymisen myös mobiilipalveluista, jotka ovat arkipäiväisen elämämme välttämätön osa.

Bonuksen kertyminen

Bonuksen kerryttäminen Moin liittymillä on helppoa ja vaivatonta. Uudet asiakkaat voivat liittyä Moi Mobiilin asiakkaaksi osoitteessa moi.fi. Liittymän rekisteröinnin jälkeen, asiakkaat voivat kirjautua sisään Mun Moi -asiakasportaaliin, valita ”Omat tiedot” -välilehden ja liittää S-Etukorttinsa tietoihinsa. Näin ollen, jokainen Moi Mobiilin tuotteista ja palveluista maksettu euro kerryttää Bonusta asiakkaan S-ryhmän asiakasomistajatilille.

Mitkä palvelut kerryttävät Bonusta?

Bonusta kerryttävät seuraavat Moi Mobiilin palvelut:

  • Mobiililiittymien kuukausimaksut.
  • Kotimaassa soitetut normaalihintaiset puhelut matka- ja lankapuhelinliittymiin.
  • Normaalihintaiset teksti- ja multimediaviestit.
  • Kotimaan normaalihintainen datasiirto.

Nämä palvelut ovat arjen peruskäyttöä, ja niiden avulla Bonuksen kertyminen on jatkuvaa ja huomaamatonta.

Poikkeukset Bonuksen kerryttämisessä

On kuitenkin tärkeää huomioida, että tietyt palvelut ja tuotteet eivät kerrytä Bonusta. Näihin kuuluvat:

  • Soitot palvelunumeroihin.
  • Palvelutekstiviestit.
  • Hyödykkeiden, palveluiden ja sovellusten ostot matkapuhelinlaskulla.
  • Ulkomailla tehdyt puhelut, tekstiviestit ja datan käyttö.
  • Asiakaspalvelun palvelumaksut ja kansainväliset puhelut.

Bonuksen maksaminen

Bonuksen saaminen edellyttää, että lasku on maksettu kokonaisuudessaan Moille eräpäivään mennessä. Tämä varmistaa, että asiakkaat saavat Bonuksensa ajallaan ja oikein laskettuna.

Moin palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys

Moin palvelun laatu on huippuluokkaa. He tarjoavat asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Tämä on yksi syy, miksi yhä useammat suomalaiset valitsevat Moi Mobiilin liittymänsä tarjoajaksi. Lisäksi, Bonuksen kerryttäminen tuo lisäarvoa ja säästöjä asiakkaiden arkeen.

Miten liittyä Moi Mobiiliin?

Liittyminen Moi Mobiilin asiakkaaksi on yksinkertaista. Vieraile osoitteessa moi.fi, valitse sopivin liittymävaihtoehto ja täytä tarvittavat tiedot. Kun liittymä on aktivoitu, voit heti alkaa kerryttämään Bonusta jokaisesta käyttämästäsi palvelusta.

Yhteenveto

Moi Mobiili tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää arjen mobiilipalvelut ja S-ryhmän Bonus-edut. Tämä yhteistyö on osoitus modernista ja asiakaslähtöisestä liiketoiminnasta, joka tuo konkreettista hyötyä kuluttajille. Valitsemalla Moi Mobiilin, saat enemmän irti jokapäiväisistä puhelimesi käytöstä samalla, kun kerrytät Bonusta S-ryhmän laajassa asiakasomistajaohjelmassa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa