Sanna Marin ja uusi rakas – ”Voisitteko jo lopettaa”

Sanna Marin on ollut viime aikoina paljon otsikoissa, nyt hän pyytää ihmisiä lopettamaan hänen yksityiselämästään puhumisen – viettänyt paljon aikaa uuden rakkaan kanssa.

Sanna Marin, 37, kirjoitti Twitteriin ja Instagramin tarinat-osioon viestin, sillä hänestä ja uudesta miehestä on raportoitu mediassa todella paljon. Hän kirjoittaa seuraavasti:

”Yksityiselämälläni ei ole minkäänlaista yhteiskunnallista merkitystä ja on kohtuutonta, että siitä yhä uutisoidaan. Minä en ole tuonut yksityisiä asioitani esille. Voisitteko jo lopettaa.”

Suhde syntyi töiden kautta

Sannan elämään on siis saapunut uusi rakkaus, hän on juuri toukokuussa eronnut puolisostaan Markus Räikkösestä, 37, jonka kanssa oli yhdessä 19 vuotta. Heinäkuussa alkoi kuitenkin mediassa kuhisemaan uudesta rakkaasta, jonka kanssa Sanna oli kuherrellut todella avoimesti keskellä kirkasta päivää – kyse on pitkästä ja komeasta miehestä.

Helliä hetkiä on myös todistettu Töölössä, kun Sanna lepäsi kalliolla makuullaan ja mies hänen vieressään. He silitti toisiaan sekä pusuja vaihdettiin useamman kerran. Vaikutti siltä, että Sanna halusi tuoda suhteen julkisuuteen.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Sanna Marin ja uusi rakas – ”Voisitteko jo lopettaa””

Vastaa