Sara Sieppi otti ja lähti – viihtyy yksin reissullaan

Sara Sieppi kertoo viihtyvänsä nyt yksin ulkomailla, kun miesystävä Pyry Soiri muutti vuoden alussa Romaniaan pelaamaan jalkapalloa – vuosi onkin alkanut suurilla muutoksilla.

– Emmä oikein tiiä. Onko sitä muka järkeä lähteä reissuun yksin? Ei pysty samalla tavalla jakaa kokemuksia ja sit yksin möllötän jossain dinneripöydässä katsellen nauruntäyteisiä pariskuntia, perheitä ja ystäväporukoita, Sara kirjoittaa Instagramissa.

Julkaisuun hän on lisännyt kolme otosta, niissä näkyy palmuja sekä rannalle katetut eväät.

– Siis mä, joka oon aina toitottanut sitä, kuinka tärkeää ja ainutlaatuista on saada olla myös yksin jäin kiinni tällaisista ajatuksista! Kalenteri näytti vielä lomaa, joten pakkasin laukun ja seuraavana päivänä olinkin jo lentokoneessa, Sara kertoo.

– Oon lukenut kirjaa ekaa kertaa vuosiin, syönyt pelkästään omia lempiruokia, katsonut hömppäsarjoja ja enkä oo perustellut kellekään, miks tänäänkin ois kivempi olla vaan rannalla, hän jatkaa.

Yksin ravintolassa syöminen ei ole vielä tuttua kaunottarelle.

Sara on ihan kivaa matkaseuraa edelleen. Se vois olla kyl vähän rennompi, ilmoitusten poisottamisen jälkeen se vois opetella elää ilman et katsoo äppejä vartin välein ja ehkä se viel uskaltaa dinneripöytäänkin yksin. Määmatkoille edelleen peukku, hän pohtii.

Häntä rohkaistiin kommenteissa mm. nauttimaan omasta ajasta.

Mää matkat on best, nauti, kommentoi Erna Husko sydän-emojien kanssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Sara Sieppi otti ja lähti – viihtyy yksin reissullaan”

Vastaa