Selviytyjät 2023

Malesian rannikoille palataan jälleen, kun ennätyksellinen määrä kilpailijoita lähtee selviytymään viidakon haasteista, erilaisista kilpailuista ja juonittelusta – uudella Selviytyjät Suomi -kaudella nähdään elokuussa jopa 18 kilpailijaa

Nämä 18 kilpailijaa ovat vaativien viidakko-olosuhteiden armoilla fyysisesti sekä henkisesti, voittopotti on 30 000 euroa. Uudella kaudella nähdään mm. sosiaalisesta mediasta, televisiosta sekä urheilusta tuttuja kasvoja. 

Luvassa on myös kilpailu ohjelmien parissa viihtyville mahtavia uutisia, sillä tällä kertaa kisailu viidakossa kestää 37 päivää. Ohjelman historian pisin kausi tulossa siis.

Juontajaksi on myös valikoitunut uusi kasvo, kun Madventures-ohjelmasta tuttu Riku Rantala astuu Juuso Mäkilähteen saappaisiin. Tosin Riku Rantalalla on oman matkailuohjelmansa johdosta jopa kokemusta tällaisesta seikkailusta, joten voi olla mielenkiintoista seurata uuden juontajan matkaa kilpailun ajan.

Mukaan hurjaan reissuun hyppää somevaikuttaja Sonja Aiello, 23, joka on tullut tutuksi bikini fitneksestä sekä pahoinpitelysyytteestä ja lähestymiskiellosta, jotka ovat tulleet ilmi räppäri Ville Virtasen eli Williamin aktiivisuuden johdosta. Somekasvo kertoo kuitenkin valmistautuneensa kilpailuun parhaalla mahdollisella tavalla, kuitenkin on tullut ilmi huoli, miten pärjää ilman päivittäistä 12 tunnin ruutuaikaa. 

Karjalan kunnailla-sarjan mahtava taksikuski-hahmo, ketä näytteli 55-vuotias Ismo Apell. Hän onkin kuvaillut itseään Kiuruveden pitäjän mestari uimariksi, mutta sen lisäksi on myös ”sarjayrittäjä” ja vuorovaikutuskouluttaja. Hän pyrkii olemaan mahdollisimman vaarattoman oloinen, onko se tarpeeksi toimiva taktiikka? 

Muita mukana olevia kilpailijoita ovat Diili-kilpailun voittaja, 33-vuotias, Clarissa Hedman, kreikkalais-roomalaisen painin sm-kulta mitalisti, 40-vuotias Rami Hietaniemi,Good Luck Guy-nimisessä ”vaikuttajien Selviytyjissä” kilpaillut, 28-vuotias, Sergey Hillman, Radio Rockin Korporaatiosta tuttu, 31-vuotias juontaja Tytti Junna, sekä hääpukuyrittäjä ja mediapersoona Niina Kuhta, 41-vuotias.Mediapersoona, juontaja, tubettaja, rap-artisti Seksikä Suklaa eli Viki Konssi, 31, on hassuttelija ja räväkkä. Hän ei olisi itse uskonut lähtevänsä mukaan kilpailuun, mutta aikoo taistella loppuun asti eikä laihtuminen kuulemma olisi pahitteeksi. Viime aikoina tullut todella tutuksi hyvällä asenteella ja tavalla erilaisista tv-ohjelmista, mutta kaivaako hän omaa hautaansa olemalla liian vekkuli ja muiden hauskuuttaja? Se nähdään pian.

Mukaan kilpailuun on lähtenyt myös 31-vuotias Rosanna Kulju, joka on tunnettu missinä, mediapersoonana ja suhdekohuistaan. Hän on yksi Suomen seuratuimmista somevaikuttajista. 

Pistääkö ammattikokki Teemu Laurell (38), joka voitti Top Chef-kilpailun, muut osallistujat tiukille vai olisiko hänen kannattanut tyytyä Farmi-kilpailuun osallistumiseen. Kertoo eräkokemusten jääneen armeija-aikaan, kokkina ruokaa taikoo kuin tyhjästä, mutta onko viidakossa selviytyminen ihan niin yksinkertaista? Sen Teemu pääsee kokemaan ja katsojille näyttämään.

Muita osallistujia ovat Lloyd Libiso, 29, joka tunnetaan toimittajana, vuosien takaisena salkkaritähtenä tunnettu Gogi Mavromichalis (36), 24-vuotias mediapersoona Roope Rannisto, tangokuningas Teemu Roivainen, 36.

Mukana ovat myös kaikkien tietämä maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, 44, tubettajana tunnettu 20-vuotias Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku, valmentaja Kira ”Kipa” Tiivola (39) sekä ex-missi ja nykyään mediapersoona Alina Voronkova, 28.Elokuussa Nelosella ja Ruudussa nähdään kuka juonittelee parhaiten, kuka on terävin ja kestävin, kuka voittaa koskemattomuudet ja kuka voittaa kaikkein tärkemmän eli Selviytyjät Suomi-kilpailun. Innolla odotan muuttuuko ennakkoluulot, tuleeko uusia suosikkeja tai inhokkeja. Seuraa siis elokuussa alkavaa kilpailua ja kannusta kotisohvalta suosikkisi voittoon!

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Selviytyjät 2023”

Vastaa