Sergey Hilman putosi Selviytyjistä, häntä puukotettiin selkään

Sergey Hilman lataa nyt suorat sanat liittolaisestaan Selviytyjät-kilpailusta putoamisen jälkeen – kokee tulleensa selkään puukotetuksi.

Mediasta tuttu persoona Sergey Hilman putosi Selviytyjät Suomi-kilpailusta ikävän huijaamisen kohteeksi tulon seurauksena. Hän kertoi Selviytyjiin Pudonneen tilitys-jaksossa, ettei hän osannut todellakaan arvata lähtöään, sillä hänelle oli puhuttu, että toinen osallistujista Sonja Aiello olisi seuraavana pudotusuhan alla heimoneuvostossa.

Uudessa The Real Guys-podcastin jaksossa Sergey kertoo tuntemuksistaan niin pudotus-tilanteesta ja koko Selviytyjät-matkasta. Tunnettu persoona mediasta: Sauli Koskinen tiedustelee jaksossa, kuka petti Sergeyn pahiten kilpailun aikana.

– Tässä vaiheessa minua ei enää kiinnosta, mutta Teemu. Minulle ehdotettiin hänen äänestämistä miljoona kertaa. ”Teemu pitää saada pois, Teemu pitää saada pois”.

Sergey oli todennut joka kerta, että Teemu Roivainen on hänen parhain liittolaisensa. Lisäksi hän oli myös rehellinen Teemulle kertoessaan muiden puheista hänelle, oikeastaan kilpailun ajan.

– Hänhän oli tuossa viimeisessä jaksossa eniten selkäänpuukottaja ja joka eniten kyhäili puskissa, Sauli Koskinen kommentoi podcastissa.

Sergey totesi Pudonneen tilitys-jaksossa, että aikoo laittaa kilpakumppaninsa häpeämään käytöstään. Podcast-jaksosta käy myös ilmi, että hän ystävystyi Selviytyjissä parhaiten näyttelijä Ismo Apellin kanssa.

– Seuraavat pari heimoneuvostoa en aio ottaa heihin mitään katsekontaktia, Sergey sanoo.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Sergey Hilman putosi Selviytyjistä, häntä puukotettiin selkään”

Vastaa