Sharon ja Ozzy Osbourne eivät ole aktiivisia kamarin puolella – Sharon ei halua enää seksiä

Sharon Osbourne kertoi, ettei seksi miehensä Ozzyn kanssa enää kiinnosta. Black Sabbath-legenda Ozzy Osbournen vaimo Sharon on myöntänyt, ettei halua enää harrastaa seksiä miehensä kanssa.

Sharon kertoi, ettei tunne enää tarvetta olla intiimisti miehensä kanssa 40 vuoden yhdessäolon jälkeen – Ozzy on kaivannut läheistä hetkeä vaimoltaan, on hän saanut vastaukseksi: ”onko meidän pakko?”. Muutama vuosi sitten Sharon kehuskeli julkisuuteen harrastavansa edelleen seksiä Ozzyn kanssa ainakin ”kahdesti viikossa”.

– Ennen sitä (seksiä) oli kolmesti päivässä, mutta nykyään paljon vähemmän. Sanotaanko noin pari kertaa viikossa, mikä on normaalia hyvin pitkässä parisuhteessa, Sharon sanoi aiemmin.

Vaikka Ozzy, 75, ja Sharon, 71, ovat olleet pitkään yhdessä, ei syrjähypyiltäkään olla vältytty. Rokkarilla on ollut vuosien varrella useita eri suhteita ja hän myöntänyt olevansa seksiaddikti.

Viime vuosina Ozzy on taistellut terveysongelmia vastaan. Hän oli riippuvainen alkoholista ja huumeista vuosikymmenten ajan, mutta elää nykyään päihteetöntä elämää. Parkinsonin taudin vuoksi hän ei voi kuitenkaan kokonaan välttää sairaalakäyntejä. Tuoreessa The Osbournes-podcastissa Ozzy kertoi voivansa nyt hyvin, hän kertoi toipuneensa myös viimeisimmästä leikkauksesta. Viiden vuoden aikana hän on joutunut seitsemään eri leikkaukseen.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa