Sinkkulaiva: Minna, 43, kuvausryhmä todistaa kiusallista tilannetta

Sinkkulaiva-ohjelman uusissa jaksoissa todistetaan kiusallista tilannetta, kun Minna, 43, lähtee etsimään miestä – hän löytääkin laivalta seuraa ja ihan aamuksi asti. Kuvausryhmä pääsee aamulla todistamaan kiusallista tilannetta, kun Minnan hytistä poistuu aamun tunteina seuralainen ja tästä tuohtuneena hän häätää kuvausryhmän pois hytistään.

Vuoden 2021 Big Brother-talossa asunut Minna osallistuu uuteen realityyn: Sinkkulaiva-nimiseen deittailu-ohjelmaan. Ennen laivaan astumista hän kertoo, että odotukset risteilylle ovat korkealla vaikkei nainen osaa arvata, mitä vielä on oikein tulossa eteen – ehkäpä jopa vanginvartija.

– Mutta yleensä tapahtuu, kun mä lähden risteilemään, Minna sanoo kameralle.

Pikatreffeillä Minna tapaa turkulaisen vanginvartijan Nikon, jonka kanssa tiet kohtaavat vielä myöhemmin illalla, ihan aamuun ja kuvausryhmän häiritsemiseen asti. Minnaa kiinnostaakin, onko vartijana työskentelevällä Nikolla käytössä käsiraudat ja mahtaako ne olla mukana.

– Hienoa! Osaatko käyttää niitä ja myös avata ne? Minna hihkuu.

Niko myöntää käyttävänsä käsirautoja suvereenisti, vaikka myöntää joskus käsirautojen jäävän jumiin, mutta sehän ei Minnaa haittaa.

– Joo kyllä mua heti alkoi kiinnostamaan ne käsiraudat. Ei ole itsellä kokemusta niistä, en ole esimerkiksi jäänyt jumiin, Minna kertoo kameroille.

Sinkkulaiva-Minna löysi turkulaisen vartijan yöksi kainaloon – lue tästä

Aamulla kuvausryhmä joutuu pidempään kolkuttelemaan Minnan hytin ovella, kunnes vihdoin hän raottaa ovea. Syy odottamiselle selviääkin nopeasti, kun Niko astelee häpeissään Minnan hytistä ulos ja jatkaa matkaa omillaan.

– Ei voi olla totta. Nyt ei sovi, ihan pieni hetki, Minna sanoo kuvausryhmälle.

Ovi avautuu ja edellisillan vanginvartija siis lähtee ulos hytistä pikavauhtia, lopulta kuvausryhmä siirtyy hyttiin, vaikkakin huonolla tuulella oleva rouva häätää heidät ulos.

– Palataan 45 minuutin kuluttua, hän tiuskaisee ja paiskaa oven kiinni, Minna toteaa.

Lopulta hän on yhteistyöhaluinen ja valmis haastatteluihin, sekä uusiin kommelluksiin – he lähtevät etsimään vanginvartijana työskentelevää Nikoa ympäri laivaa ja löytävät pian karkulaisen. Minna huutelee tätä väärällä nimellä ja mies näyttää tyytymättömältä tilanteeseen. Ohjelman juontaja kommentoi tilannetta myös, eikä Niko tainnut enää haluta tulla Minnan löytymäksi.

Sinkkulaiva MTV Katsomossa sekä C Moressa keskiviikkoisin. Ohjelmaa alettiin esittää Sub:lla sunnuntaina 27. elokuuta kello 19.30. Katso kaikki TV-ohjelmat ja lähetysajat Telkun TV-oppaasta.

Kuva Minnan Instagramista

Lämpimissä tunnelmissa aiemminkin tv:ssä

BB-talossa asuessaan vuonna 2021, Minna on ollut myös lämpimissä tunnelmissa toisen asukkaan kanssa. Heti hänen häätönsä jälkeen, hän kertookin katuvansa yhtä asiaa – normaali maailma tuntui hänestä epätodelliselle ja oudolle. Oli riitelyä ja läheisimpiä välejä. Minna harrasti BB-talossa yhdyntää Lassen kanssa, vaikka oli päättänyt jo ennen taloon lähtöä, ettei siellä halua sitä harrastaa. Hän ei kuitenkaan kadu sitä, ettei tämä päätös pitänyt.

– En olisi uskonut harrastavani seksiä talossa, vaikka libido on ulkoelämässä vahva. Se oli kuitenkin yksi raja, josta olin ajatellut pitäväni kiinni. Sitten siinä läheisissä tunnelmissa oltiin, niin asiat eskaloituivat ja johtivat toiseen.

Minna ajattelee, että seksin harrastaminen on luonnollista, eikä siinä ole mitään hävettävää. Hän kokee, että kaksikko harrasti seksiä muita kunnioittavalla tavalla. He halusivat pitää huolta siitä, etteivät muut asukkaat huomaa tapahtumia. Minnalla ei ollut aluksi minkäänlaisia romanttisia tunteita Lassea kohtaan. Minna sanoo nyt, että hänellä on tällä hetkellä ”ehkä ihan lievästi pikkaisen” kehkeytynyt tunteita Lassea kohtaan. Minna ei kuitenkaan ole vielä varma siitä, voisivatko he olla yhdessä talon ulkopuolella.

– Ellei sitten Jassu lörpöttele siellä, niin en usko, että muut asukkaat tulevat asiasta tietämään talossa olon aikana, Minna sanoo.

– Meillä voisi olla ihan kivaa varmasti, mutta toki asia riippuisi varmasti Lassestakin. Ikinä ei voi tietää kuitenkaan. Haluaisin tavata Lassen ja käydä tämän asian läpi, jotta olemme samalla sivulla asioiden kanssa, Minna kertoo.

Haastattelu tehtiin heti Minnan poistuttua talosta vuonna 2021.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa