SkyShowtime – mistä on kyse

SkyShowtime on upouusi suoratoistopalvelu, jossa näet eräitä maailman parhaita tarinoitsijoita muun muassa seuraavilta studioilta: Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock sekä Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures.

SkyShowtime on suoratoistopalvelu, joka aloitti toimintansa Suomessa syyskuussa 2022. Palvelu oli aiemmin tunnettu Suomessa nimellä Paramount+. SkyShowtime tarjoaa laajan valikoiman tv-sarjoja ja elokuvia, ja se on ostanut useita sarjoja suoratoistopalvelu HBO Maxilta.

Sarjatarjonta

Yksi esimerkki SkyShowtimen tarjonnasta on norjalainen menestyssarja ”Beforeigners”, jossa näyttelee suomalainen Krista Kosonen. Sarja kertoo viikinkinaisesta Alfhildristä (tai Alfie), joka päätyy nykyaikaan ja aloittaa työt poliisina Oslossa. Sarja käsittää muun muassa naisen roolia ja Alfien ronskia käytöstä, joka on peräisin muinaisajalta.

Lisää sarjoja

Tulevat sarjat

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimella saa ensi-iltansa myös A.J Annilan ohjaama kotimainen sarja ”ID”, joka kertoo taideväärennöksiä tutkivasta etsivästä. Tämä sarja sai alkunsa myös HBO Maxin tuotantona, mutta sen tarkkaa ensi-iltapäivää ei ole vielä julkistettu.

Monipuolinen tarjonta

SkyShowtime tuo 14.3. katsottavaksi myös muita sarjoja, kuten keski-ikäisistä naisista kertovan seksikomediasarjan ”Lust” (Ruotsi), pikkukaupungin ahdistaviin jääkiekkopiireihin sijoittuvan draamasarjan ”Björnstad” eli ”Beartown” (Ruotsi), ja tositapahtumiin perustuvan rikosdraamasarjan ”Pray, Obey, Kill” eli ”Knutby” (Ruotsi).

Sarjojen tausta

HBO Maxin vaikutus

SkyShowtime on ostanut useita sarjoja HBO Maxilta, joka oli aiemmin tuottanut nämä pohjoismaiset alkuperäissarjat. Sarjat kuitenkin hävisivät HBO Maxilta äkillisesti heinäkuussa 2022, kun Warnermedia ja Discovery yhdistyivät. Yritysten yhdistymisen kalliit kustannukset johtivat usean miljardin euron säästökuuriin, ja HBO Maxin pohjoismainen tv-sarjatuotanto joutui leikkauslistalle.

Sarjojen paluu

SkyShowtime ilmoitti tammikuussa ostaneensa nämä sarjat HBO Maxilta ja käyttävänsä niitä oman eurooppalaisen ohjelmistonsa vauhdittamiseksi. Palvelu on määritellyt esimerkiksi ”Beforeignersin”, ”Lustin”, ”Björnstadin” ja ”Kamikazen” yksinoikeudella esittämikseen sarjoiksi, joita ei voi katsoa mistään muualta.

Selkeä listaus SkyShowtimen tarjonnasta

  1. Beforeigners (Norja) – Draamasarja viikinkinaisesta nykyaikaisessa Oslossa
  2. ID (Suomi) – Kotimainen sarja taideväärennöksiä tutkivasta etsivästä
  3. Lust (Ruotsi) – Seksikomediasarja keski-ikäisistä naisista
  4. Björnstad eli Beartown (Ruotsi) – Draamasarja pikkukaupungin jääkiekkopiireistä
  5. Pray, Obey, Kill eli Knutby (Ruotsi) – Tositapahtumiin perustuva rikosdraamasarja

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa