Sonja Aiello ja uskomaton muodonmuutos, seuraavaksi pää kaljuksi?

24-vuotias fitness-vaikuttaja Sonja Aiello on tällä hetkellä nähtävissä televisiossa Selviytyjät Suomi-ohjelmassa, joutui tekemään uhrauksia kuvausten vuoksi. Sonja joutui luopumaan pitkistä vaaleista hiuksistaan, rakennekynsistään ja ripsienpidennyksistä – matkasi kilpailemaan Malesian saarelle luonnonkauniina.

– Heihei pidennykset (ainakin hetkeksi). Mä otin Selviytyjiin pidennykset pois ja se oli niin vapauttavaa. Kuvausten jälkeen laitoin ne takas mutta aika nopeesti aloin kaipaamaan sitä fiilistä kun oli vaan omat hiukset. Eilen sitten päätin (aika hetken mielijohteesta niinkun mulla tapana), että nyt haluun ainakin hetkeksi vaan omat hiukset. Tässä sitä ollaan, hän kertoi somessa.

Onlyfans-tähti avautuu – lue lisää

Julkaisu Sonjan Instagram-tililtä

– Mä niin rakastan tätä lyhyttä super vaaleeta tukkaa, vähän tekis leikkaa jopa vielä lyhyempi, mitä mieltä? hän pohtii tilillään.

Ensin Malesia, nyt muutto – lue tästä

Samassa muodonmuutoksessa leikattiin myös Sonjan omaa tukkaa, jotta ne näyttäisivät terveemmältä. Totuttelemista tilanteeseen on neidon mukaan ollut, mutta hän pitää itse näkemästään ja pitää hiustensa päivittyneestä väristä.

Ihastelijoita muodonmuutokselle riittää

Monet ovat ihastelleet ja kehuneet sosiaalisessa mediassa Sonjan uutta ulkonäköä, hänellä on kuitenkin taas hinku kampaajalle.

– Sopii hyvin sinulle, moni ihastelee.

– Ehdottomasti jos tuntuu et hiema vois vielä leikata niin anna palaa, häntä kannustetaan myös.

– Pikkuse lyhyemmäksi, seuraaja kertoo mielipiteensä.

– Kaljuksi vaan, eräs ehdottaa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa