Steve Harwell on kuollut 56-vuotiaana: oli Smash Mouthin laulaja, kappale Shrek-elokuvassa

Yhdysvaltalainen Steve Harwell oli 2000-luvun alussa innoissaan kappaleen pääsystä Shrek-elokuvaan. All Star-hitistä tunnettu Smash Mouthin laulaja Steve Harwell on menehtynyt, vain 56-vuotiaana.

Kotimaisessa ohjelmassa, laulaja nolasi itsensä

Terveysongelmista jo pitkään kärsinyt Smash Mouthin laulaja Steve Harwell, 56, on kuollut. laulajan poismenon vahvistaa hänen managerinsa Robert Hayes. Hän oli kuollut perheensä ja ystäviensä ympäröimänä, eikä kuolema ollut tullut yllätyksenä, sillä hän oli saattohoidossa maksan vajaatoiminnan vuoksi. Hänellä oli ollut terveysongelmia jo pitkään alkoholin liikakäytön takia. Hänellä todettiin vuosien varrella muun muassa sydänlihassairaus, sydämen vajaatoiminta ja aivosairaus nimeltä Wernicken-oireyhtymä. Sairauksien taustalla oli siis hänen liiallinen alkoholin käyttönsä.

Saattohoitoon – elinaikaa vain päiviä

Steve tunnetaan parhaiten vuonna 1994 perustetusta Smash Mouth-nimisestä yhtyeestä. Laulaja jätti yhtyeen terveysongelmien vuoksi jo vuonna 2021 – siirtyi silloin eläkkeelle. Alun perin bändi keskittyi neo-ska-musiikkiin, mutta se julkaisi myöhemmin retro-tyylisiä kappaleita. Yhtyeen menestynein albumi on vuonna 1999 julkaistu Astro Lounge ja bändin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa All StarI’m a Believer ja Then the Morning Comes.

Alta voit kuunnella suosituimman hitin

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Steve Harwell on kuollut 56-vuotiaana: oli Smash Mouthin laulaja, kappale Shrek-elokuvassa”

Vastaa