Suomalainen sometähti Jenna Tossavainen joutuu vankilaan

Malli ja sometähti Jenna Tossavainen, 28, tuomittiin viime viikolla Helsingin käräjäoikeudessa törkeästä pahoinpitelystä sekä lievästä ampuma-aserikoksesta.

Häntä syytettiin alun perin tapon yrityksestä, mutta rikosnimike lieveni törkeäksi pahoinpitelyksi. Tuomiota hän sai rikoksista 2,5 vuotta, ja lisäksi hän joutuu maksamaan uhrille yli 6 000 euron korvaukset sekä valtiolle 80 euron rikosuhrimaksun – tuomio ei ole lainvoimainen.

Syyttäjä vaati alun perin Jennalle tuomiota tapon yrityksestä, mutta käräjäoikeus lievensi rikosnimikkeen törkeäksi pahoinpitelyksi.

Rikos tapahtui yksityisasunnossa Helsingissä, jossa pidettiin kotibileet maaliskuussa 2022.

Käräjäoikeuden mukaan Jenna oli ensin tökkäissyt uhria huumeruiskulla, jonka jälkeen hän puukotti miestä useita kertoja veitsellä osuen tätä lapaan, alaselkään, kylkeen ja kyynärpäähän. Oikeus kuitenkin totesi, etteivät veitseniskut olleet hengenvaarallisia, eikä naisen tarkoitus ollut aiheuttaa uhrin kuolemaa.

Jennan rikostuomio lievästä ampuma-aserikoksesta tuli siitä, kun hänellä oli ollut hallussaan laiton kaasusumutin. Hän kuitenkin kiisti molemmat syytteet oikeudessa ja vetosi puukotuksen osalta hätävarjeluun.

Käräjäoikeuden mukaan naisen kertomus illan tapahtumien kulusta oli niin epäuskottava, että tilannetta oli arvioitava muiden osapuolten kertomusten perusteella.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa