Suomalaiset suoratoistopalvelut – Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde

Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat viime vuosina kasvaneet suosioon. Tämä johtuu muun muassa siitä, että tarjolla on yhä enemmän erilaisia sisältöjä, ja että palveluiden hinnat ovat kilpailukykyisiä.

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Suomalaisia suoratoistopalveluita ovat muun muassa:

Yle Areena

Yle Areena on Suomen Yleisradion tarjoama maksuton suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla laaja valikoima suomalaista ja ulkomaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua.

MTV Katsomo

MTV Katsomo on MTV Oy:n tarjoama maksullinen suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa MTV:n, Subin, AVA:n ja C Moren ohjelmistoa.

Elisa Viihde

Elisa Viihde on Elisan tarjoama maksullinen suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa Elisa Viihteen ja Netflixin ohjelmistoa.

Suomalaisten suoratoistopalveluiden tarjonta

Suomalaisten suoratoistopalveluiden tarjonta on laaja ja monipuolinen. Yle Areenassa on tarjolla muun muassa suomalaista draamaa, komediaa, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua. MTV Katsomassa on tarjolla muun muassa kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Elisa Viihdessä on tarjolla muun muassa kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, elokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua.

Suomalaisten suoratoistopalveluiden hinnat

Suomalaisten suoratoistopalveluiden hinnat ovat kilpailukykyisiä. Yle Areena on maksuton, MTV Katsomon hinta on 9,95 euroa kuukaudessa ja Elisa Viihteen hinta on 19,95 euroa kuukaudessa.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Suomalaisten suoratoistopalveluiden lisäksi tarjolla on myös useita ulkomaisia suoratoistopalveluita. Näitä ovat muun muassa:

Netflix

Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla laaja valikoima elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

HBO Max

HBO on WarnerMedian tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa HBO:n, Warner Bros.in, DC Entertainmentin ja Cartoon Networkin ohjelmistoa.

SkyShowtime

SkyShowtime on Comcastin ja ViacomCBS:n tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa Skyn, Showtimen, Paramount+:n ja BET+:n ohjelmistoa.

Viaplay

Viaplay on Nordic Entertainment Groupin tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa ruotsalaista, norjalaista, tanskalaista ja suomalaista sisältöä.

Disney+

Disney on The Walt Disney Companyn tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin ohjelmistoa.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video on Amazonin tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla muun muassa Amazon Studiosin, Warner Bros.in, Universal Picturesin ja Sony Picturesin ohjelmistoa.

Suomalaiset ja ulkomaalaiset suoratoistopalvelut

Suomalaiset ja ulkomaalaiset suoratoistopalvelut tarjoavat erilaisia sisältöjä. Suomalaiset suoratoistopalvelut tarjoavat pääasiassa suomalaista sisältöä, kun taas ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat laajempaa valikoimaa sisältöä ympäri maailmaa.


Lue myös muita aiheita muualta: 
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)
Hakusanamarkkinointi (aukeaa ertuki.fi sivuston sivulle)
Lainavertailu (aukeaa vertaanetissa.fi sivuston sivulle)
Viaplay (aukeaa nettiruutu.fi sivustolle)
Uusi MobilePay (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
MobilePay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa