Suomipop hakee Susanna Laineelle juontajaparia viikoksi julkisella haulla

Yksi suomalainen pääsee heinäkuussa Susanna Laineen rinnalle juontamaan arkiviikoksi radiokanava Suomipopille. Työpäivät koostuvat juontamisesta ja puheenaiheiden valmistelusta. Suomipop lukeutuu Suomen kuunnelluimpiin kanaviin ja Laineen juontama Suomipopin iltapäivä on yksi Suomen suosituimmista radio-ohjelmista. Työ on julkisessa haussa Oikotiellä. Hakuaika päättyy 11. päivä kesäkuuta. Kahtena viime vuonna samantapainen Suomipopin pesti on ollut vuoden haetuin kesätyö Suomessa. Työpaikkailmoitus kertoo, että aiempi kokemus mediatyöstä ei ole tarpeen. Toivottaviksi kyvyiksi ilmoituksessa on listattu sanavalmius, huumorintaju, uteliaisuus, into oppia uutta, suomalaisen musiikin fanittaminen ja esiintymishalu. Tunnettu juontaja Laine palaa tänä kesänä radioon 9 vuoden tauon jälkeen. Ylipäätäänkin kesätyöpaikkoja on yhä saatavilla.

Joku suomalainen pääsee heinäkuussa Susanna Laineen rinnalle juontamaan viikoksi radiokanava Suomipopille. Suomipop lukeutuu Suomen kuunnelluimpiin kanaviin ja Laineen juontama Suomipopin iltapäivä on yksi Suomen suosituimmista radio-ohjelmista. Laineen lisäksi ohjelmaa juontaa Juho Keskitalo. Julkinen työpaikkahakemus löytyy täältä.

Työ on julkisessa haussa. Hakuaika päättyy 11. päivä kesäkuuta. Pesti kestää arkiviikon ja joka päivä juontamista on 4 tuntia. Työpäivä koostuu juontamisesta ja puheenaiheiden valmistelusta.

– Kahtena viime vuonna samantapainen Suomipopin pesti on ollut vuoden haetuin kesätyö Suomessa ja se on haettavissa vain Oikotiellä. Kilpajuoksu lienee siis kovaa nytkin. Suomipopille ei ole tässä ratkaisevaa aiempi mediatyökokemus, vaan hakijan kannattaa panostaa erottautumiseen ja rohkeisiin ideoihin. Erottuva persoona on varmasti vahvoilla, Oikotien kesätyöjohtaja Päivi Salminen-Kultanen kertoo.

Työpaikkailmoitus listaa toivottaviksi kyvyiksi sanavalmiuden, huumorintajun, uteliaisuuden, innon oppia uutta, suomalaisen musiikin fanittamisen ja esiintymishalun. Lisäksi tulisi tietää, mistä suomalaisissa kahvipöydissä puhutaan.

Susanna Laine palaa tänä kesänä Suomipopille ja radiojuontajaksi 9 vuoden tauon jälkeen. Tässä välissä hänet on totuttu näkemään TV-työssä. Juho Keskitalo puolestaan kuuluu Suomipopin suosikkiääniin.

Tämän kesän aikana Suomipopin iltapäivässä on muitakin viikon mittaisia juontajapestejä. Kanava kutsuu niitä kesätähdiksi. Nyt haettavana olevaan pestiin valittava on yksi niistä, muut ovat entuudestaan julkisuudesta tunnettuja. Valittava henkilö pääsee siis Suomipopin kesätähdeksi.

Kesätyöpaikkoja on yhä saatavilla

Vaikka on jo kesäkuu, kesätyöpaikkoja on yhä haettavana.

– Kannattaa olla sinnikäs. Kesätyövoiman tarvetta voi olla hankala arvioida, jolloin yrityksissä tehdään myös viime tingan rekrytointeja. Joskus tehtäviin jo valittuja saattaakin mennä toisaalle töihin, jolloin korvaajia tarvitaan ripeällä aikataululla, Salminen-Kultanen kertoo.

Vaikka kesätyö menisi tällä kertaa sivu suun, kesällä on paljon antoisia tapoja pysyä aktiivisena.

1. Opiskele kesäkurssilla
Opiskele kesän aikana jotain, josta on sinulle hyötyä. Katso, millaisia kesäkursseja on tarjolla. Jos olet opiskelija, selvitä, voitko opiskella opintoihin kuuluvia kursseja kesän aikana ja edistää näin opintojasi.

2. Ryhdy kesäyrittäjäksi
Kesäyrittäjänä voit työllistää itsesi omassa yrityksessäsi. Tulevissa työnhauissa kesäyrittäjyytesi kertoo työnantajille aktiivisuudestasi ja yritteliäisyydestäsi. Kesäyrittäjänä pääset tekemään juuri sitä, minkä parhaiten taidat.

3. Tee vapaaehtoistyötä
Vapaaehtoistyössä opit työelämän käytäntöjä ja pääset samalla verkostoitumaan. Nämä ovat seikkoja, joista voi olla korvaamatonta hyötyä seuraavassa kesätyönhaussa ja pääset samalla tekemään merkityksellistä työtä.

4. Ollaan tämä kesä näin
Tänä kesänä kävi nyt työnhaussa näin. Siinä on myös mukavia puolia. Voit nauttia kesästä ja sivuuttaa työ- ja opintoasiat ajatuksistasi. Nyt ehdit tehdä asioita, joihin sinulla ei muutoin olisi ollut aikaa. Kerää energiaa. Jos haluat aktivoitua, vapaallakin voi opetella uusia taitoja. Voit vaikkapa ottaa haltuun jonkin uuden tietokoneohjelman.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Suomipop hakee Susanna Laineelle juontajaparia viikoksi julkisella haulla”

Vastaa