Tässä on Jasmine Pajari

Yrittäjäpariskunta Jasmine Pajari, 36, ja Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kohtasivat ensimmäisen kerran Pajarin opinnäytetyöhön liittyvän puhelinhaastattelun merkeissä. Pajari muistelee tätä puhelua heidän yhteisen Jasmine x Hjallis -podcastin jaksossa, jossa he käsittelevät julkisuutta.

– Soitin sinulle ja ensimmäinen asia, mitä sanoit, oli: ”Kauanko tässä kestää?” Ajattelin silloin, että tämä on juuri sitä tyypillistä Hjallista, tympeää Hjallista, Pajari kertoo.

Pajarin ensivaikutelma Harkimosta perustui osittain Diili-ohjelmaan.

– Vaikutit kylmältä ja tympeältä, mutta se johtui siitä, miten esiinnyit Diilissä ja suorapuheisuudestasi, Pajari toteaa nykyiselle kansanedustajakumppanilleen.

Ennakkoluulot kuitenkin murenivat, kun Pajari tutustui Harkimoon paremmin. Harkimo paljastui huumorintajuiseksi, lempeäksi ja lämpimäksi henkilöksi.

Pariskunta esiintyi ensimmäistä kertaa yhdessä itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla, ja Pajarin nimi nousi otsikoihin. Harkimo on ollut julkisuudessa puolet elämästään erilaisista syistä, mutta Pajarin kohdalla julkisuus tuli yhtäkkiä. He paljastavat nyt, että vain lähipiiri tiesi etukäteen, että pari aikoi astua punaiselle matolle yhdessä.

– Ei tuollaiseen voi täysin valmistautua, vaikka keskustelimmekin paljon siitä ja yritin valmistautua, se oli silti shokki, kun julkisuus iskee päin kasvoja, Pajari toteaa.

– Harva ihminen tulee julkisuuteen kahden tunnin aikana niin, että melkein kaikki suomalaiset näkevät sinut, Harkimo säestää.

Pajari muistelee kyseistä päivää lämmöllä. Pariskunta lisäsi ennen Linnaan astumista kuvan sosiaaliseen mediaan, toivottaen hyvää itsenäisyyspäivää.

– Se oli se päivä, kun tulin tavallaan ”ulos”. Olimme julkaisseet someen postauksen pari tuntia ennen, ja se räjähti kaikkiin medioihin. Se hetki, kun astut Linnan juhliin ja tiedät, että sinua on odotettu, Pajari muistelee.

Hän kuvailee tarkasti kirkkaita valoja ja valtavaa määrää median edustajia sekä ”kameramerta”, joka odotti heitä Presidentinlinnassa.

– Mietin siinä hetkessä, että nyt se on menoa, nyt mennään eikä meinata enää, Pajari kertoo.

Yhdessä uuteen kotiin

Lopulta itse kättelytilanne meni nopeasti ohi, ja Pajari kiittelee, että Linnan juhlissa on myös tiloja, joissa pääsee hetkeksi rauhoittumaan. Samankaltainen turvapaikka pariskunnan mukaan heillä on yhteisessä kodissaan Sipoossa, jossa julkisuus ei ulotu ja he saavat olla rauhassa.

Pajari on iloinen siitä, että pian hän saa viettää tavallista arkea yhteisessä kodissa Harkimon kanssa. Pariskunta aloitti seurustelun viime vuoden marraskuussa, jolloin presidentinvaalikampanjointi oli kiivaimmillaan ja Pajarilla riitti runsaasti töitä omassa työssään. Kiireen keskellä Pajari matkusti kahden kodin väliä kuukausien ajan.

– Onhan tämä ollut todella raskasta, jatkuva matkustaminen ei ole pidemmän päälle kovin mukavaa, Pajari kuvailee.

Uusi työ

Pariskunnalle oli heti selvää, että Pajari on se, jonka asuinpaikka vaihtuu. Harkimon työ politiikassa keskittyy Helsinkiin, mikä rajoittaa hänen asumistaan.

– Eduskuntataloa kun ei voi siirtää ja hänellä on kausi kesken, se olisi ollut aika mahdotonta, Pajari naurahtaa.

Muuton myötä myös Pajarin työkuviot muuttuvat. Pajari on toiminut vuodesta 2022 lähtien Kangasalan kaupungin tapahtumakoordinaattorina, mutta hän lopettaa tehtävässään muutaman kuukauden sisällä.

– Olen saanut hyvän työtarjouksen Helsingistä, joten myös työkuvioihini tulee muutoksia tulevaisuudessa.

Voisiko Pajari joskus siirtyä työskentelemään politiikan parissa?

– Omat työni eivät koskaan tule olemaan politiikan parissa, Pajari sanoo.

Pajari on toiminut 12 vuoden ajan tapahtumajuontajana erilaisilla festivaaleilla, messuilla ja paneelikeskusteluissa. Tämän lisäksi hän on juontanut radiossa ja televisiossa. Tänä vuonna Pajarin on tarkoitus aktivoitua entisestään juontotehtävissä yhdessä Magnum Live -ohjelmatoimiston kanssa.

– Olen aina tehnyt juontotyötä sivutoimisesti. Kaikki alkoi vuonna 2012 Start!-tv-ohjelman moottoripyöräkoeajoista, jotka olivat todella hauskoja.

Pajarin lähipiiri on ollut iloinen hänen uudesta elämänmuutoksestaan. Pajarilla on paljon ystäviä sekä Pirkanmaalla että Uudellamaalla, ja nyt hän voi viettää enemmän aikaa pääkaupunkiseudulla asuvien läheistensä kanssa. Pajari on kotoisin Tammisaaresta, joten paluu Etelä-Suomeen tuntuu luonnolliselta.

Magnum Live ja Jasminen keikat

Juontaja Jasmine Pajari on monille tuttu niin television kuin radionkin parista. Hän on viihdyttänyt yleisöä vahvalla ja karismaattisella esiintymisellään jo yli vuosikymmenen ajan.

Jasmine Pajari on juontajana tunnettu paitsi energisestä läsnäolostaan, myös tinkimättömästä ammattitaidostaan. Tämä tekee hänestä luotettavan valinnan erilaisiin tapahtumiin, olipa kyseessä sitten televisio-ohjelma, radio-show tai live-esiintyminen. TV:n ja radion lisäksi Jasmine Pajari on toiminut juontajana monenlaisissa tilaisuuksissa, kuten festivaaleilla, messuilla, kaupunkitapahtumissa, harjannostajaisissa, henkilöstöjuhlissa, kauppakeskuksissa sekä paneelikeskusteluissa.

Jasmine on erityisen kotonaan musiikin, urheilun, terveyden ja hyvinvoinnin sekä tv- ja elokuva-alan parissa. Koulutukseltaan hän on elokuva- ja tv-tuottaja, mikä antaa hänelle syvällisen ymmärryksen viihdeteollisuuden eri osa-alueista.

Jasminen keikat: https://magnumlive.fi/esiintyjat/jasmine-pajari/

Juhannusheilat Jasmine ja Hjallis: Hangon saaristo ja merituuli

Kesäsuunnitelmia

Pajari ja Harkimo aikovat kevään ja kesän aikana sisustaa Sipoon kotiaan sekä sisältä että ulkoa.

– Kyllä Sipoo tuntuu jo kodilta. Sitten, kun tavaranikin muuttavat sinne, varmasti se tunne vielä vahvistuu. Mutta joitakin sisustusmuutoksia varmasti tapahtuu, Pajari kuvailee.

Pajari kertoo, että hänen ja Harkimon parisuhde voi hyvin. Tulevana kesänä pariskunta haluaa nauttia yhteisestä kodista ja rentoutua.

– Meillä on sujunut kaikki todella hienosti. Kesää emme ole ehtineet erikseen kovin paljoa suunnitella. Odotan, että olemme lomalla ja varmasti molempien toive on, että ehtii levähtää ja elämä tasaantuisi. Kyllähän sitä keksii tekemistä ja puuhaa, Pajari tuumaa iloisesti.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Tässä on Jasmine Pajari”

Vastaa