Tässä on Sointu Borgin kuvankaunis pikkusisko Maisa – Onko heissä samaa näköä?

Mediapersoona Sointu Borg on näyttävä kaunotar, mutta niin vaikuttaa olevan myös hänen pikkusiskonsa Maisa. Sointu esittelee Instagramissa Maisan kuvaa ja samalla onnittelee siskoaan, koska hän täytti juuri 28-vuotta. Samalla Sointu kehuu siskoaan, josta on tulossa hyvää vauhtia tohtori.

Sisko 28-vuotta. Rakastan sua Maisani. Maisa on ollu meistä aina se rauhallisempi ja viisaampi painos. Pari vuotta enää ja muija on tohtori.

Ollaan juhlittu Maisaa joka vuosi samalla jengillä about 10 vuotta. Parhaat kestit.

kertoo Sointu siskostaan

Tässä alla on kuva Soinnusta ja Maisasta, josta voi vertailla onko siskoksissa samaa näköä.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Soinnun pikkuveli on myös tv:stä tuttu

Maisaa ei ole nähty televisiossa, kuten Sointua, mutta Sointu ei ole silti perheensä ainoa tv-kasvo. Hänen autistinen pikkuveljensä Topi Borg on esiintynyt hänkin jo lukuisissa televisio-ohjelmissa. Topi nähtiin tähdittämässä mm. Kirjolla-sarjaa, jossa Topi näyttää millaista on elää, kun on autistinen.

Sointu on julkaissut aiemmin myös Instagram-julkaisuja, joissa hän viettää aikaa Topin kanssa. Tässä alla olevassa julkaisussa hän kertoo eräästä mukavasta päivästä, jossa hän viettää jokavuotista traditiota Topin kanssa.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Jokavuotinen traditio. Topi valitsee leffan ja raflan. Aurinko best. 👌🏻 Päivä on #rakkauttajaanarkiaa

Plus hyvä poistua ihmisten ilmoille. Tajusin että aika on menny aikuisten oikeesti vaan tanssiessa. En oo istunu ulkona johki kuuteen viikkoon. 😂

kertoo Sointu traditiosta

Sointu mainitsee julkaisussa myös tanssin, joka oli vienyt häneltä paljon aikaa. Hän taisi viitata sillä osallistumiseensa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, josta hän on myöhemmin pudonnut pois. Kisa on vielä kesken, mutta Sointua ei siinä enää nähdä, joten tanssi ei enää vie hänen aikaansa. Siitä on uutisoitu myös näin: Sointu Borg tippui TTK:sta ja joi viiniä aamuun asti – ” Mä en tiedä onks tää niinku ok päivittää”

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Tässä on Sointu Borgin kuvankaunis pikkusisko Maisa – Onko heissä samaa näköä?”

Vastaa