TELIA – TELEKOMMUNIKAATION TULEVAISUUS

Vaihda liittymäsi Telialle – Black Friday etuna saat huolettoman liittymän ilman määräaikaa ja kaupan päälle joko 50 € Lidl-lahjakortin tai ilmaiskuukauden liittymään (16.-29.11.)

Edulliset ja hintansa arvoiset Telia-liittymät

Telia tarjoaa laajan valikoiman liittymiä, jotka ovat sekä edullisia että hintansa arvoisia. Voit valita, mitä maksat, ja kaikkiin liittymiimme sisältyy rajaton netin käyttö kotimaassa. Puhelut ja viestit voit valita joko rajattomina tai käytön mukaan. Lisäksi puhelut ja viestit Suomesta Pohjoismaihin ja Baltian maihin kuuluvat pakettiisi hintaan!

Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko

Telia on ylpeä omasta verkostaan, joka kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian. Meillä on myös omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa 4G-verkkomme tavoittaa jopa 99,9 % suomalaisista, ja verkkoa parannetaan jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

Kaikilla Telian liittymillä voit nauttia rajattomasta ja nopeasta 4G-netistä ilman datakattoa kotimaassa. Rajaton netin käyttö ei rajoitu pelkästään Suomeen, vaan voit surffata rajattomasti myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. 5G-verkon tulevaisuus on jo täällä, ja Telia on edelläkävijä. Keväällä 2022 tarjoamme 5G-nopeuksia jo 160 kaupungissa, ja verkkomme tavoittaa yli 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi yli 40 maassa.

EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja

Telia haluaa tarjota selkeän ja vaivattoman kokemuksen. Siksi EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiimme, joten voit käyttää liittymääsi samalla hinnalla myös EU- ja ETA-maissa. Näin matkustaessasi Euroopassa voit unohtaa ikävät yllätyslaskut.

TELIA – YHTEYDET JA SISÄLLÖT SAMALTA LUOTETTAAKSI KOETTUALTA TOIMIJALTA

Telia panostaa sujuviin, turvallisiin ja luotettaviin yhteyksiin, jotka ovat toimintamme ydin. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Teknologian kehittyessä nopeasti, kuten 5G ja esineiden internetin yleistyessä, haluamme varmistaa, että pysytte ajan tasalla neljännen teollisen vallankumouksen mahdollisuuksista.

Telia ei tarjoa pelkästään yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä. Tarjoamme huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen suosituimpia viihdeohjelmia ja aina ajankohtaista uutisvirtaa. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla huippuluokan sisältöä digitaalisessa muodossa.

Telia on sitoutunut jatkuvaan digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Haluamme tarjota innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää.

Yhteenveto

Telia on noussut uuden sukupolven teleoperaattoriksi tarjoamalla asiakkailleen edullisia ja hintansa arvoisia liittymiä, laajan oman verkon kattavuutta, rajatonta ja nopeaa 4G-verkkoa sekä edistyksellistä 5G-verkkoa. EU-käyttö sisältyy liittymien kuukausihintaan, joten matkustaessasi Euroopassa voit nauttia huolettomasta yhteydenpidosta. Telia ei tarjoa pelkästään yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä, ja pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea tarjoamalla innovatiivisia palveluita.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa